I 1999 lavede Eduardo Sánchez sin debutfilm The Blair Witch Project, der stort set startede den nye bølge af found footage horrorfilm. Siden har han lavet andre horrorfilm, der dog aldrig blev lige så store successer – bl.a. Altered og Lovely Molly.

I år er han tilbage med Bigfoot gyseren Exists, der allerede har vundet publikumsprisen ved SXSW Film Festival 2014.

Vi følger fem venner på en camping tur over weekenden i de dybe skove i den østlige del af Texas. Her må de kæmpe mod et legendarisk rovdyr, der er stærkere, klogere og mere frygtindgydende, end de nogensinde kunne forestille sig.

Filmen har amerikansk biografpremiere den 24. oktober 2014, men vi skal nok ikke forvente at se den i de danske biografer.

Se traileren til Exists nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg