Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i marts 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i marts 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i marts 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i marts 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Leprechaun Returns (2018)

Premiere på Netflix den 1. marts 2021

Femogtyve år efter en skrækslagen teenager var med til at bekæmpe en ond leprechaun, udfordrer hendes datter og datterens veninder skæbnen og vækker dæmonen.

Murder Among the Mormons – Dokumentarserie (2021)

Premiere på Netflix den 3. marts 2021

Højt spil får dødelige følger i denne usædvanlige historie om en virkelig forbrydelse, som ryster en global tro i dens grundvold.

Læs vores engelske anmeldelse af dokumentarserien >

Pacific Rim: The Black – Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 4. marts 2021

Kaiju har smadret Australien. Under deres søgen efter deres forældre møder to søskende i en jäger nye væsener, lyssky personer og uventede allierede.

Sentinelle (2021)

Premiere på Netflix den 4. marts 2021

En specialtrænet fransk soldat, som er hjemsendt efter en traumatisk mission, bruger sine dødbringende evner til at jagte manden, der gjorde hendes søster fortræd.

The Block Island Sound (2020)

Premiere på Netflix den 11. marts 2021

En fiskerfamilie på en ø konfronteres med rædsler og dystre sandheder, da en ildevarslende kraft begynder at dræbe dyrelivet, og de selv kommer i livsfare.

Læs vores anmeldelse >

Akelarre / Coven of Sisters (2020)

Premiere på Netflix den 11. marts 2021

Baskerlandet, 1609. For at udsætte deres henrettelse lokker en gruppe kvinder, som er beskyldt for at være hekse, deres inkvisitor med til en heksesabbat.

Læs vores engelske anmeldelse >

The One: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 12. marts 2021

Denne sci-fi-serie går ud fra én bestemt præmis: Hvad nu hvis vi kunne finde vores perfekte partner gennem matchning af DNA? Men selv soulmates har hemmeligheder – nogle mere chokerende og dødelige end andre.

Læs vores engelske anmeldelse >

Politiker under mistanke: Sagen om Wesphael – Dokumentarserie (2021)

Premiere på Netflix den 17. marts 2021

Denne dokuserie følger den højprofilerede sag mod den belgiske politiker Bernard Wesphael, der blev beskyldt for mordet på sin hustru i 2013.

Læs vores engelske anmeldelse >

Deadly Illusions (2021)

Premiere på Netflix den 18. marts 2021

Da en bestsellerforfatter med skriveblokering ansætter en ny barnepige til sine børn, begynder grænsen mellem fiktion og virkelighed at blive sløret.

Læs vores DEADLY ILLUSIONS anmeldelse >

Hvem dræbte Sara? / Who Killed Sara? Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 24. marts 2021

Opsat på at få hævn og på at bevise, at han blev uskyldigt dømt for mordet på sin søster, går Álex i gang med at afdække meget mere end den sande forbryder.

Læs vores WHO KILLED SARA? anmeldelse (engelsk) >

The Irregulars: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 26. marts 2021

Et hold udskud undersøger en række overnaturlige forbrydelser i det victorianske London for dr. Watson og hans hemmelighedsfulde makker: Sherlock Holmes.

Læs vores THE IRREGULARS anmeldelse >

Men in Black: International (2019)

Premiere på Netflix den 28. marts 2021

Da formskiftende rumvæsener truer Jorden, går en ny rekrut og en garvet MiB-agent i gang med en mission, som skal redde verden – og deres egen organisation.

Læs vores anmeldelse >

Hjemsøgt: Overnaturlige oplevelser – Latinamerika / Haunted: Latin America (2021)

Premiere på Netflix den 31. marts 2021

Real people’s terrifying tales of the chilling, unexplained and paranormal come to life with dramatic reenactments in this reality series.

Læs vores engelske anmeldelse her >

Dèmoni (1985)

Premiere på Netflix den 31. marts 2021

En mystisk mand forærer Cheryl billetter til en biograffilm i en nyligt renoveret gotisk biograf, og hun beslutter sig for at deltage sammen med veninden Kathy.

Dèmoni 2 (1986)

Premiere på Netflix den 31. marts 2021

Fødselsdagsgæster, træningsfanatikere og lejlighedsbeboere må løbe for livet, da blodtørstige dæmoner overtager deres bygning. Alle ofre bliver selv til dæmoner.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg