David Fincher og Se7en manuskriptforfatteren Andrew Kevin Walker går sammen igen for at lave Netflix-thrilleren The Killer. Umiddelbart ser det ud til, at Michael Fassbender skal spille hovedrollen. Læs mere om filmen her!

David Fincher instruerede i 1995 én af mine absolutte yndlingsfilm Se7en, der blev skrevet af manuskriptforfatteren Andrew Kevin Walker. 25 år senere går de to sammen igen for at lave thrilleren The Killer, der er baseret på Alexis Nolents grafiske novelleserie.

Filmen bliver produceret af Netflix, der også har lavet seriemorder-serien Mindhunter samt filmen Mank sammen med David Fincher. Alt tyder altså på, at samarbejdet mellem streaminggiganten og filmskaberen er stærkt og dejlig produktivt.

The Killer som Netflix-film

The Killer handler om en koldblodig lejemorder, der begynder at få en psykologisk krise i en verden, hvor der ikke eksisterer noget moralsk kompas. Og ja, det lyder sådan set som en ret oplagt Fincher-film, da han gerne dykker ned i psyken på dem med mørke sind.

Som det ser ud lige nu, bliver det højst sandsynligt Michael Fassbender, der skal spille hovedrollen som lejemorder. Dette er dog endnu ikke endeligt bekræftet.

David Finchers faste producer-partner Ceán Chaffin (Panic Room, Zodiac, Kvinden der forsvandt) kommer til at producere filmen.

Det forventes, at produktionen af The Killer begynder i slutningen af 2021. Vi opdaterer naturligvis siden her, når der kommer mere nyt om filmen.