’Quarantine’ var nærmest en direkte kopi af  på nær et par ekstra blodige scener osv., men nu siges det, at den amerikanske eferfølger ’Quarantine 2’ får sin helt egen historie.
Produktionsselskabet Screen Gems har nu hyret John Pogue (U.S. Marshalls, The Fugitive, The Skulls, Ghost Ship) til både at skrive historien samt instruere ’Quarantine 2’, som i modsætning til sit spanske modstykke kommer til at foregå i en lufthavn. Det giver jo nogle nye, spændende muligheder for at bringe historien op på et helt andet niveau, hvor hysterien blandt folk må være i højsædet.
’Quarantine 2’ er planlagt til at være en direkte til DVD-udgivelse, så med mindre der sker noget nyt, så kommer den nok ikke i de amerikanske biografer.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg