Det er nok ikke en helt irrelevant detalje, at ‘Saw VII’ udkommer i 3D – det lader til, at alt 3D får lov at få en tur i biografen lige nu. Men i hvert fald så er biografdatoen i Danmark indtil videre sat til at være 28. oktober 2010. Det er kun ca. 1 uge efter den amerikanske biografdato, som er 22. oktober – så lad os se om det holder.

Optagelser er i øjeblikket i gang i Toronto, Canada, med Kevin Greutert i instruktørstolen. Manuskriptet er endnu engang skrevet af Marcus Dunstan og Patrick Melton, og Tobin Bell, Betsy Russell, Costas Mandylor og Tanedra Howard er bekræftet som medvirkende igen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.