Indtil videre er det offentliggjort at Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard og Jude Law skal medvirke – og der kommer løbende nye casting-nyheder tikkende ind.

Filmen vil handle om en dødelig virus, der spreder sig over 4 kontinenter, hvor en masse forskellige historier er viklet ind i hinanden – lidt i stil med Soderberghs ‘Traffic’.

Manuskriptet skrives af Scott Z Burns, som også står bag ‘The Bourne Ultimatum’ og ‘The Informant!’, og filmen forventes at udkomme i løbet af 2011. Det siges, at idéen til filmen er kommet ud af et simpelt nys under indspilningen af ‘The Informant!", hvor Burns og Soderbergh begge var inde over – og så udviklede det sig ellers i raketfart derfra.

Vi følger spændt udviklingen af ‘Contagion’…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg