Den voldsomt populære TV serie, som også kører på dansk TV3, har fået grønt lys til endnu en sæson.

I USA er det TV selskabet CW, der har ‘The Vampire Diaries’, og de har nu – ikke overraskende – besluttet at forlænge serien med minimum én sæson ekstra.

Serien som har Ian Somerhalder, Paul Wesley og Nina Dobrev i de primære hovedroller, har et seertal på 4,6 millioner i USA, hvilket gør serien til den mest sete serie på CV kanalen.

Følg ‘The Vampire Diaries’ herhjemme på TV3 torsdage kl. 21 med efterfølgende genudsendelse søndag kl. 12.05.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg