For tredie uge i træk er Sam Raimi’s ‘Drag Me to Hell’ at finde på de amerikanske biografers Top 10 lister.

Første uge var det en fjerdeplads, derefter en syvendeplads og nu en tiende plads. Det lyder måske ikke videre imponerende, men eftersom vi befinder os midt i deres “summer blockbusters” periode, og andre film på listen er ‘Engle og Dæmoner’, ‘Terminator Salvation’ og “Star Trek” (der forresten overgik ‘Terminator’ sidste uge, selvom den udkom to uger tidligere) samt Pixar’s nye ‘Up’, så er det bestemt imponerende.

‘Drag Me to Hell’ ligger da også på Rottentomates.com med en 93% Freshness rating, hvilket er nærmest uhørt for en horror film. Selv filmsitet Twitch – som vi varmt kan anbefale og ofte selv henter information fra – var i fredags ude med en sen anmeldelse og opmuntring til at folk skal se filmen.

Det er svært at forklare filmen uden at lyde plat, og traileren har også ramt nogen lidt skævt, da de netop opfanger historien som lidt for tam. Men lad jer ikke narre. Filmen er solgt under pay-off’et “Sam Raimi is bringing horror back”, og det løfte kan filmen sagtens holde til.

Og nej, vi bliver ikke betalt for at sige dette. For at bruge en ægte amerikansk salgsfrase: It’s just that good!

Læs anmeldelsen her på sitet fra fredag morgen, deltag i konkurrencen om fribilletter… og under alle omstændigheder så skynd dig at købe billetter til filmen, mens den går i biografen.

Den kan sagtens tåle et gensyn, hvis du skulle være så heldig også at vinde fribilletter.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.