:: Anmeldelse ::

Der er ikke det store Hollywood budget (eller producere) bag denne film, og det kan mærkes en smule på historien og selve tempoet. Det kan dog ikke mærkes på filmens brug af speciel effects, som faktisk er ret imponerende. Skuespillerne er forholdvis ukendte (i hvert fald uden for Canada), men leverer også en overbevisende indsats og løfter bestemt filmen.

Det er en ret traditionel horror film, men den holder alligevel publikum i en god uvished om, hvad der reelt foregår. Det fanger ens interesse og bidrager til et vis niveau af involvering og hjerneaktivitet fra os seere.

Filmen fortjener en chance, og så længe du ikke forventer noget ekstraordinært, er den helt fin underholdning til horror fans.

:: Heaven of Trivia ::

Instruktøren Maurice Devereaux vandt ved ‘Austin Fantastic Fest’ prisen ‘Next Wave Special Jury Award’ for bedste ‘innovative vision’, mens han blev nr. 2 ved ‘Fant-Asia Film Festival’ i kategorien ‘Best European/North – South American Film’.

Fakta

(Originaltitel: End of the Line)

DVD: 05-05-2009
Genre: Gyser
Instr.: Maurice Devereaux
Medv.: Ilona Elkin, Nicolas Wright, Neil Napier, m.fl. 
Land: Canada, 2007

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.