Mangler du lidt sjov til Halloween festen? Så har vi fundet en zombie drink, du kan lave, der nok skal skabe lidt opmærksomhed.

Zombie-Eye

Egentlig kan du lave hvilken som helst cocktail, da det hele handler om pynten. Ulækkert ser det ud, men faktisk er det yderst simpelt og kræver ikke den mest fingernemme person. Du skal blot bruge tre ting:

 • Hindbær marmelade
 • Blåbær – friske!
 • En dåse Lychée frugter

Lychée kan efterhånden fås i de fleste supermarkeder, og den kan findes sammen med asiatiske ingredienser eller ved siden af alt anden frugt på dåse. De ligger oftest i en sukkerlage, så skyl dem lige over med vand.

Selve konstruktionen af “Zombie Eye” er som følger:

 1. Tør lychée frugterne tørre
 2. Læg lidt marmelade ind i Lychée frugten, der hvor stenen er taget ud
 3. Placer det friske blåbær i lychée frugten, så området hvor stilken har siddet peger ud, og blåbærret titter ud og danner et “Zombie Eye”
 4. Spid hele “øjet” fra siden (øjenkrogen, om man vil) så det holdes sammen
 5. Placér herligheden oven på din velkomstdrink, som kan være alt fra champagne til en reel Martini, som kan farves med diverses drink mixers

Helt optimalt er næsten en Kir Royal, som blot er champagne med solbærlikør (Creme de Cassis), da dette skaber en fin “blodpøl” under det lækre øje.

Forfatter

 • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

  Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.