Hvis vi har overset nogen, så sig endelig til!

27. oktober

Vacancy (22:00 – TV3+)
Et ungt ægtepar strander på et afsidesliggende motel og finder ud af, at der er skjulte kameraer i deres værelse. De indser, at medmindre de slipper væk, vil de blive de næste ofre i en snuff-film.

Evil Dead II (02:25 – TV 2 Film)
Ash (Bruce Campbell) tager sin kæreste Linda (Denise Bixler) med på weekend i en afsidesliggende hytte, men en ældgammel ondskab lurer i den mørke skov!

29. oktober

When a Stranger Calls (22:00 – TV3+)
Da en ung pige er babysitter en aften, bliver hun truet af en vildtfremmed, der ringer hende op gang på gang. Politiet sporer opkaldene og fortæller hende, at de stammer fra det hus, hun befinder sig i.

Dead Silence (23:45 – TV3+)
En mand rejser tilbage til sin fødeby for at undersøge, hvorfor hans kone er blevet myrdet. Ifølge legenden opsøger genfærdet Mary Shaw byen og myrder folk med hjælp fra en bugtalerdukke.

The Marsh (02:20 – TV3+)
Børnebogsforfatteren Claire Holloway lider af frygtindgydende mareridt og beslutter sig for at tage ud i et lille landsbyhus for at samle sine tanker.

30. oktober

Cell (21:45 – TV3+)
En psykoterapeut med evnen til at gå ind i sine patienters sind må hjælpe FBI med at nå ind i en seriemorders tankeverden for at redde en ung kvindes liv.

Zombie rædslernes morgen (23:55 – TV3+)
Da blodtørstige zombier begynder at erobre verden, søger en gruppe mennesker tilflugt i et indkøbscenter. Sikkerheden er imidlertid kortvarig, idet det lykkes zombierne at finde frem til dem…

Maskernes nat (02:00 – TV 2)
På allehelgensaften i 1963 myrder seksårige Michael Myers sin søster, og han bliver indlagt på et sindssygehospital. Femten år senere lykkes det ham at flygte, og han søger tilbage til barndommens by, Haddonfield, hvor han gør tilværelsen – og Halloween-natten – til et regulært mareridt for den uskyldige barnepige Laurie og hendes venner.

Pumpkinhead 4: Blood Feud (03:00 – TV3+)
Dette er fjerde del af den frygtindgydende Pumpkinhead-saga. Da Jodie Hatfield erklærer, at hun er forelsket i Ricky McCoy, sker der et drab på en, der er alt for ung og uskyldig til at dø.

Believers (04:25 (OBS: Sommertid slut) – TV3+)
Paramedicinerne David og Vic bliver bortført af en sekt, som mener, at Jorden vil gå under efter en meteorregn. Vic bliver omvendt, men David forbliver skeptisk og står nu overfor et mysterium.

31. oktober

Den sjette sans (21:00 – TV 2)
Da den otteårige dreng Cole begynder at sige, at han kan se døde mennesker, sender hans forældre ham til behandling hos den kendte børnepsykolog Dr. Malcom Crowe (Bruce Willis). Coles symptomer minder om en tidligere patient Crowe havde, hvis liv endte tragisk, og for at råde bod på det, vil han gøre alt for at hjælpe sin nye patient. Som Crowe lærer Cole at kende, får han en frygtelig tanke. Hvad nu hvis Cole har ret – og han faktisk kan se de dødes ånder?