Den mest omtalte gyserfilm i år må uden tvivl være It Follows, som indtil videre kun er blevet vist for fulde huse på CPH PIX 2015 filmfestivalen. Men nu er der gode nyheder, da distributøren Angel Films har besluttet at sende den i dansk biografdistribution den 4. juni 2015.

Der er allerede planlagt 2 forpremierer 20. og 21. april i Grand Teatret i København.

Plottet lyder som følgende:

For 19-årige Jay burde efteråret handle om skolen, drenge og weekender på søen. Men efter en tilsyneladende uskyldig seksuel hændelse bliver hun pludselig plaget af mareridtsagtige visioner; hun kan ikke lade være med at føle, at nogen eller noget følger efter hende. Da truslen nærmer sig, skal Jay og hendes venner på en eller anden måde undslippe rædslerne, der er lige i hælene på dem.

Se en trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg