Moviehole har i dag afsløret, at der er en Halloween “rekalibrering” i gang, og den får titlen Halloween Returns.

Plottet er følgende:

Det nu 18-årige barn af et Michael Myers ofre spiller en central rolle sammen med barnet til en betjent, der er besat af Myers sagen, hvilket han endda prioriterer højere end sin egen datter. Michael Myers er på dødsgangen, og de to førnævnte karakterer sniger sig ind for at overvære hans henrettelse. Men selvfølgelig går det galt, og Myers undslipper fængslet.

Patrick Melton og Marcus Dunstan, der skrev diverse Saw film, Pacific Rim, Feast, The Collector og The Collection skriver manuskriptet til Halloween ReturnsMarcus Dunstan instruerer filmen.

Folkene bag går nu i gang med casting af skuespillere, så vi følger udviklingen af filmen.

 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg