Insidious Chapter 3 er nu droppet i de danske biografer. Den skulle ellers have haft premiere den 6. august 2015, men nu har UIP valgt at fjerne den helt fra dansk biografdistribution.

Filmen spiller i øjeblikket i de amerikanske biografer, hvor den klarer sig OK, men heller ikke mere end det. Den har pt. en rating på 6.9 på IMDb, hvilket er ganske godt, så det er lidt overraskende. Hvis man skal sammenligne med de to første film, så er der dog ingen tvivl om, at den tredje film ligger i bunden ift. økonomi:

Insidious indspillede i USA for $54 millioner med et produktionsbudget på $1.5 millioner
Insidious Chapter 2 indspillede i USA for $83.5 millioner med et produktionsbudget på $5 millioner
Insidious Chapter 3 har pt. indspillet for $39.5 millioner i USA med et ukendt produktionsbudget

I det 3 kapitel af gyserfilmserien får vi forhistorien til de to første film, så man skulle tro, at folk gerne ville have lidt mere indblik i historien. Men det lader det så ikke til, at flertallet har været interesseret i…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.