Instruktøren Jonathan Glendening står bag denne nye britiske film, som stadig søger en distributør.

Filmen har medvirkende såsom Tom Felton (Harry Potter), Gemma Atkinson og John Lynch (The Tournament). Filmens plot lyder således:

En aften med fuldmåne, mørke skyer og lyn på himlen besøger Sarah Tyler sit problemfyldte familiehjem langt ude på landet. Da en storm raser løs, bliver Sarah, hendes familie og venner afskåret fra omverdenen for natten. Men noget kommer ud fra regnen og mørket. Noget med så mørk og ødelæggende en hemmelighed, at det i løbet af en nat kunne udslette hele familien.

Sarah og hendes brødre og venner skal bruge deres hoveder samt deres fysiske styrke for at overleve – ikke blot de ting, der jager dem én efter én – men også pga. deres egen fastklemte situation familien imellem, eftersom den belejrede gruppe vender sig mod hinanden. Kan de overleve det, der jager dem? Eller er deres største fjende allerede blandt dem, og har altid været det? Kan de overleve i 13 timer?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg