Found footage-gyseren Devil’s Due kommer i biografen næste år, men vi har ikke vidst så meget om selve filmen – før nu.

Et nygift par tager på bryllupsrejse, men “mister” en nats hukommelse, hvorefter konen hurtigt bliver gravid. Manden videofilmer graviditetsforløbet og opdager, at hans kone opfører sig højst besynderligt. Først tænker de bare, det er graviditetsnerver, men som månederne går, bliver det mere og mere tydeligt, at hendes krop og sind forandrer sig til noget dystert.

Filmen instrueres af Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, og de relativt ukendte Zach Gilford og Allison Miller spiller hovedrollerne.

Devil’s Due får premiere i biografen 27. februar 2014, såfremt alt går godt.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg