Kirk White har en vision til en grum gyserfilm, men han skal bruge din hjælp til at få den til at gå i opfyldelse!

Hide-A-Key fortæller historien om dit værste mareridt:

En mand kommer hjem fra arbejde. Det er sent og det regner. Han er i dårligt humør. Han skynder sig at få sine indkøbsvarer ud af bilen og kommer til at låse nøglerne inde i bilen. Hans kone og børn er hos konens forældre, så han er på den nu. Hvad skal han gøre… Nå ja, han kommer i tanke om, at han jo tidligere har købt sådan en nøglegemmer, der ligner en sten, som man kan gemme i haven, så der er en ekstra nøgle. Han prøver desperat at finde nøglegemmeren i mørket, hvilket lykkes til sidst. Han åbner den… men der er ikke nogen nøgle i! Til gengæld ligger der en USB nøgle.

Han smadrer en rude og går ind i huset, tænder en computer og sætter USB nøglen i.

Der er en række billeder og video-filer på. Han afspiller dem én efter én og opdager, at de alle er af hans familie, og de er filmet inde i huset af en ukendt gerningsmand. Nogle filer er lavet om dagen, nogen om nattens mens de sov. Efterhånden som han kommer igennem videoklippene, kan han se, at gerningsmanden er begyndt at deltage aktivt i hans liv.

Du kan hjælpe dem med at få filmen lavet ved at støtte dem her.

Se teaser traileren nedenfor.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.