Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i maj 2024? Vi har lavet en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i maj 2024.

Netflix i maj 2024 byder på nye gyserfilm, thrillere, true crime og sci-fi-titler. Hvad angår nye originale Netflix-titler, er vi ret spændte på at se Monster, som er den indonesiske genindspilning af The Boy Behind the Door (2021). Derudover er der den skæve true crime-serie Bodkin samt den sydkoreanske serie The 8 Show.

Men Netflix byder også nogle andre titler, der ikke er deres egne, såsom den vellykkede gyserfilm Barbarian fra 2022, samt Bodies Bodies Bodies, der også er fra 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i maj 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Beguiled (2017)

Premiere den 1. maj 2024

Under den amerikanske borgerkrig søger en såret nordstatssoldat ly på en sydstatspigeskole og forstyrrer freden midt i stigende seksuel spænding og magtkampe.

Læs vores BEGUILED anmeldelse >

Van Helsing (2004)

Premiere den 1. maj 2024

Vampyrjægeren Van Helsing rejser til et gådefuldt område af Europa i sine bestræbelser på at udslette Grev Dracula, Ulvemanden og Frankensteins monster.

Barbarian (2022)

Premiere den 2. maj 2024

En ung kvinde ankommer til et udlejningshus i Detroit, men det er allerede optaget af en indtrænger – og af noget meget værre under gulvbrædderne.

Læs vores BARBARIAN anmeldelse >

Bodkin: Sæson 1 (2024)

Premiere den 9. maj 2024

En broget flok podcastere sætter sig for at efterforske mystiske forsvindinger fra årtier tilbage i en charmerende irsk by med mørke, rædselsfulde hemmeligheder.

Læs vores BODKIN anmeldelse >

Monarksommerfuglenes vogter (2024) – Dokumentarfilm

Premiere den 9. maj 2024

Michoacán-skovene er hjemsted for millioner af monarksommerfugle. Aktivisten Homero Gómez talte meget om dens bevarelse – og så forsvandt han.

Trinil (2024)

Premiere den 9. maj 2024 (kun med engelsk sprogindstilling)

Returning home after their honeymoon, a couple find themselves haunted by a disembodied head seeking its missing body.

Læs vores engelske TRINIL anmeldelse >

Opskrift på mord: Sagen om César Román (2024) – Dokumentar

Premiere den 10. maj 2024

Denne dokumentarserie analyserer en mordsag, der implicerer en spansk kok, som opbyggede en karriere i rampelyset gennem et net af hemmeligheder og falske identiteter.

Kureren / The Courier (2024)

Premiere den 10. maj 2024

Efter snedigt at have grebet chancen for at være med i et hvidvaskningsforetagende dykker en beskeden parkeringsvagt ned i en verden af hurtige penge og hurtige biler.

Adagio (2023)

Premiere den 13. maj 2024

En søn af en tidligere gangster opsøger sin fars gamle venner, som vil gøre alt for at redde ham, da han bliver udsat for afpresning og korrupte betjente.

Tilstå, Fletch (2022)

Premiere den 15. maj 2024

En skælmsk journalist bliver hovedmistænkt i et mord, mens han efterforsker tyveriet af en kunstsamling, der tilhører hans kærestes forsvundne far.

Monster (2024)

Premiere den 16. maj 2024

En dreng og en pige bliver kidnappet og ført til et øde hus, men pigen sætter sig for at redde sin ven og flygte fra deres ondsindede kidnapper. En indonesisk genindspilning af The Boy Behind the Door (2020).

Læs vores MONSTER anmeldelse >

The 8 Show: Sæson 1 (2024)

Premiere den 17. maj 2024

Otte personer deltager i et fristende, men farligt underholdningsprogram, hvor de er låst inde i en mystisk otte-etagers bygning og tjener penge, i takt med at tiden går.

Læs vores THE 8 SHOW anmeldelse >

Bodies Bodies Bodies (2022)

Premiere den 20. maj 2024

En gruppe rige unge i tyverne planlægger en tur sammen til et afsidesliggende familiepalæ, men de sjove festlege ender i bedrag, dobbeltspil og mord.

Læs vores BODIES BODIES BODIES anmeldelse >

Atlas (2024)

Premiere den 24. maj 2024

En dygtig dataanalytiker (Jennifer Lopez) er modstander af AI, men indser, at teknologien nok er hendes eneste håb, da forsøget på at fange en vildfaren robot går galt.

Læs vores ATLAS anmeldelse >

Dogman (2023)

Premiere den 24. maj 2024

En desillusioneret dragkunstner med en problemfyldt fortid kommer på kant med lokale kriminelle, da han træner et kobbel superloyale hunde til at røve fra de rige.

Bionic (2024)

Premiere den 29. maj 2024

I en dystopisk fremtid, hvor robotproteser redefinerer sport, konkurrerer to søstre i længdespring – men deres rivalisering fører dem ned ad en mørk vej.

Colors of Evil Red (2024)

Premiere den 29. maj 2024

Da liget af en pige bliver fundet på en strand i Polen, går en anklager sammen med ofrets mor på en passioneret jagt efter sandheden.

Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult (2024)

Premiere den 29. maj 2024

En gruppe fremtrædende TikTok-dansere er fanget i en kult, der forklæder sig som et managementselskab kaldet 7M. Blandt dem er Miranda Wilking, hvis familie desperat forsøger at få deres datter ud.

Eric (2024) – Miniserie

Premiere den 30. maj 2024

Eric foregår i 1980’ernes New York og er en thriller om en fars desperate søgen, da hans ni-årige søn forsvinder en morgen på vej til skole.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg