Vi har passeret halvdelen af 2017, og derfor kan vi ikke lade være med at begynde at glæde os til en række gyserfilm, der udkommer i 2018. Du får her vores liste over kommende genrefilm, vi ser frem til i 2018!

Det er dog desværre ikke alle film, der ender med at få premiere i Danmark i 2018 – nogle titler får ændret premieredato, mens andre bliver droppet, inden de overhovedet får chancen.

BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Biografpremiere: 25-10-2018
Drew Goddard har ikke instrueret en film, siden han lavede Cabin in the Woods i 2012, men nu vender han tilbage med Bad Times At The El Royale. Goddard har selv skrevet manuskriptet til filmen, som han nu har solgt til 20th Century Fox. Plottet er indtil videre hemmeligt, men rygter siger, at det er en thriller med elementer af gys.

CADAVER

Biografpremiere: 23-08-2018
En tidligere betjent tager nattevagten i et lighus på det hospital, hvor hun lige er kommet ud af alkoholafvænning fra. Her oplever hun en række bizarre og voldelige hændelser, da et af de nyankomne lig er besat af en ond ånd.
Medvirkende: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon m.fl.

HALLOWEEN (2018)

Biografpremiere: 18-10-2018 (USA)
En ny omgang Halloween med Michael Myers!

INSIDIOUS: CHAPTER 4

Biografpremiere: 04-01-2018
Insidious: Chapter 4 fortsætter lige efter Insidious Chapter 3, der var en prequel. Historien kommer til at tage udgangspunkt i Elise (Lin Shaye).
Medvirkende: Lin Shaye, Josh Stewart m.fl.

MEG

Biografpremiere: 09-08-2018
Et internationalt undervandsobservatorium under kinesisk ledelse bliver angrebet af noget ukendt. Da de er fanget på bundet af havet, må en tidligere kaptajn og dybhavsdykker prøve at redde dem i samarbejde med sit hold. Gør dig klar til at møde en GIGASTOR haj!
Medvirkende: Jason Statham, Jessica McNamee, Fan Bingbing, Ruby Rose, Rainn Wilson m.fl.

QEDA

Biografpremiere: 10-08-2017
QEDA foregår i København anno 2095, hvor havene er steget, og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Efterretningschefen Fang Rung har undergået molekylær deling for at transportere sin ene halvdel til år 2015, hvor det lykkes ham at sende banebrydende forskning tilbage til fremtiden. Alt tegner lyst, indtil kontakten mellem de to tider bliver brudt. Med den ene halvdel strandet i fortiden bliver Fang Rung tvunget til at rejse tilbage for at hente sin fortabte halvdel hjem.
Medvirkende: Carsten Björnlund, Sofia Helin, Stina Ekblad, Marijana Jankovic, Dragomir Mrsic, Joseph Mawle m.fl.

SLENDER MAN

Biografpremiere: 01-02-2018
Filmatisering af internet-fænomenet Slender Man om en høj, tynd skikkelse.

THE INVISIBLE MAN

Biografpremiere: 12-04-2018
En nytænkning af det klassiske monster med Johnny Depp i hovedrollen.

THE NUN

Biografpremiere: 12-07-2018
The Nun er baseret på den dæmoniske nonne-karakter fra Nattens dæmoner 2. Filmen produceres af James Wan og skrives af David Leslie Johnson, som også har været med til at skrive Nattens dæmoner 2.
Medvirkende: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demian Bichir m.fl.

THE PURGE 4

Biografpremiere: 04-07-2018 (USA)
The Purge 4 skrives af James DeMonaco, der står bag de tre første film, men han instruerer ikke denne gang.

THE PREDATOR

Biografpremiere: 02-08-2018
Science fiction-gyseren ‘The Predator’ er Shane Blacks efterfølger til Predator fra 1987 og den fjerde film i serien. En tidligere marine-soldat opdager, at der eksisterer rumvæsener på jorden, men ingen tror på ham. Hans autiske søn, der bliver mobbet i skolen, får en nøglerolle i kampen mod rumvæsenerne, pga. hans evne til at lære nye sprog.
Medvirkende: Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes m.fl.

THE SHAPE OF WATER

Biografpremiere: 22-02-2018
The Shape of Water
er en overnaturlig historie, der foregår under den kolde krig i USA omkring 1963. Filmen er skrevet og instrueret af Guillermo del Toro. Se trailer >
Medvirkende: Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins, Lauren Lee Smith, Michael Stuhlbarg, Doug Jones m.fl.

UNTITLED CLOVERFIELD ANTHOLOGY MOVIE

Biografpremiere: 01-02-2018
God Particle aka “Cloverfield 3” aka Untitled Cloverfield Anthology Movie foregår i den nærmeste fremtid, hvor et hold astronauter gør en skræmmende opdagelse, der udfordrer alt det, vi tror, vi ved, mens de må kæmpe for livet. Filmen er produceret af J.J. Abrams.
Medvirkende: John Krasinski, David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw m.fl.

WINCHESTER

Biografpremiere: 08-03-2018
Filmatiseringen om det mystiske Winchester Mystery House, der ligger i San Jose, USA. Den excentriske enke og arvtager til Winchester formuen tror, at hun er hjemsøgt af spøgelser af de mennesker, der er blevet slået ihjel af Winchester riflen. Så hun bygger over ca. 40 år et vanvittigt hus med uendelige værelser, så de ikke kan finde hende.
Medvirkende: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Emily Wiseman m.fl.