Vi har passeret halvdelen af 2017, og derfor kan vi ikke lade være med at begynde at glæde os til en række gyserfilm, der udkommer i 2018. Du får her vores liste over kommende genrefilm, vi ser frem til i 2018!

Det er dog desværre ikke alle film, der ender med at få premiere i Danmark i 2018 – nogle titler får ændret premieredato, mens andre bliver droppet, inden de overhovedet får chancen.

[OPDATERET 9. JAN. 2018]

A QUIET PLACE

Biografpremiere: 05-04-2018
Handlingen er hemmeligholdt, men der er tale om et overnaturligt gys, hvor en familie prøver at gøre alt lydløst, så de kan gemme sig fra noget faretruende.
Medvirkende: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe m.fl.

BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Biografpremiere: 25-10-2018
Drew Goddard har ikke instrueret en film, siden han lavede Cabin in the Woods i 2012, men nu vender han tilbage med Bad Times At The El Royale. Goddard har selv skrevet manuskriptet til filmen, som han nu har solgt til 20th Century Fox. Plottet er indtil videre hemmeligt, men rygter siger, at det er en thriller med elementer af gys.

CADAVER (Ny titel: The Possession of Hannah Grace) 

Biografpremiere: Er rykket til november 2018 i USA
En tidligere betjent tager nattevagten i et lighus på det hospital, hvor hun lige er kommet ud af alkoholafvænning fra. Her oplever hun en række bizarre og voldelige hændelser, da et af de nyankomne lig er besat af en ond ånd.
Medvirkende: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon m.fl.

HALLOWEEN (2018)

Biografpremiere: 18-10-2018
Laurie Strode møder endnu engang Michael Myers, den maskerede mand, der har jagtet hende, siden hun med nød og næppe overlevede hans massemord for 40 år siden.

INSIDIOUS: CHAPTER 4

Biografpremiere: Kommer ikke i danske biografer
Insidious: Chapter 4 fortsætter lige efter Insidious Chapter 3, der var en prequel. Historien kommer til at tage udgangspunkt i Elise (Lin Shaye).
Medvirkende: Lin Shaye, Josh Stewart m.fl.

MEG

Biografpremiere: 09-08-2018
Et internationalt undervandsobservatorium under kinesisk ledelse bliver angrebet af noget ukendt. Da de er fanget på bundet af havet, må en tidligere kaptajn og dybhavsdykker prøve at redde dem i samarbejde med sit hold. Gør dig klar til at møde en GIGASTOR haj!
Medvirkende: Jason Statham, Jessica McNamee, Fan Bingbing, Ruby Rose, Rainn Wilson m.fl.

SLENDER MAN

Biografpremiere: 23-08-2018
Filmatisering af internet-fænomenet Slender Man om en høj, tynd skikkelse.

THE NUN

Biografpremiere: 06-09-2018
The Nun er baseret på den dæmoniske nonne-karakter fra Nattens dæmoner 2. Filmen produceres af James Wan og skrives af David Leslie Johnson, som også har været med til at skrive Nattens dæmoner 2.
Medvirkende: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demian Bichir m.fl.

THE PURGE 4

Biografpremiere: 04-07-2018 (USA)
The Purge 4 skrives af James DeMonaco, der står bag de tre første film, men han instruerer ikke denne gang.

THE PREDATOR

Biografpremiere: 13-09-2018
Science fiction-gyseren ‘The Predator’ er Shane Blacks efterfølger til Predator fra 1987 og den fjerde film i serien. En tidligere marine-soldat opdager, at der eksisterer rumvæsener på jorden, men ingen tror på ham. Hans autiske søn, der bliver mobbet i skolen, får en nøglerolle i kampen mod rumvæsenerne, pga. hans evne til at lære nye sprog.
Medvirkende: Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes m.fl.

THE SHAPE OF WATER

Biografpremiere: 22-02-2018
The Shape of Water
er en overnaturlig historie, der foregår under den kolde krig i USA omkring 1963. Filmen er skrevet og instrueret af Guillermo del Toro. Se trailer >
Medvirkende: Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins, Lauren Lee Smith, Michael Stuhlbarg, Doug Jones m.fl.

X-MEN: THE NEW MUTANTS

Biografpremiere: 01-08-2019 (Rykket til 2019!)
Indtil videre er plottet til X-Men: The New Mutants ukendt, men det rygtes, at der er tale om tilblivelsen af det første hold mutanter, som Professor Charles Xavier samler.

UNTITLED CLOVERFIELD ANTHOLOGY MOVIE

Biografpremiere: 19-04-2018 (Cloverfield Paradox udkom istedet på Netflix 5. februar)
God Particle aka “Cloverfield 3” aka Untitled Cloverfield Anthology Movie foregår i den nærmeste fremtid, hvor et hold astronauter gør en skræmmende opdagelse, der udfordrer alt det, vi tror, vi ved, mens de må kæmpe for livet. Filmen er produceret af J.J. Abrams.
Medvirkende: John Krasinski, David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw m.fl.

WINCHESTER

Biografpremiere: Kommer ikke i danske biografer
Filmatiseringen om det mystiske Winchester Mystery House, der ligger i San Jose, USA. Den excentriske enke og arvtager til Winchester formuen tror, at hun er hjemsøgt af spøgelser af de mennesker, der er blevet slået ihjel af Winchester riflen. Så hun bygger over ca. 40 år et vanvittigt hus med uendelige værelser, så de ikke kan finde hende.
Medvirkende: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Emily Wiseman m.fl.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg