Ifølge den officielle ‘Apollo 18’ Facebook-side kommer der en trailer ud til ‘Apollo 18’ i morgen ifm. den amerikanske premiere på ‘I Am Number Four’. Så snart traileren er ude, lægger vi den selvfølgelig online.

Plottet er stadig næsten ukendt, da vi kun ved, at ‘Apollo 18’ er en science fiction-gyser om en mission til månen i 1970’erne, der blev aflyst af NASA.

‘Apollo 18’ er instrueret af Gonzalo Lopez-Gallego, mens det ikke vides, hvem der medvirker i filmen. Den er dog produceret af Timur Bekmambetov, som er mest kendt for ‘Wanted’ og som skal instruere den kommende ‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’.

Filmen har premiere i de danske biografer 26. maj 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.