Scanbox har sikret sig rettighederne i Skandinavien til ’11 11 11′, som er instrueret af Darren Lynn Bousman.

Efter hans kones og barns tragiske død, rejser den berømte amerikanske forfatter Joseph Crone fra USA til Barcelona i Spanien, for at blive genforenet med sin bror, Samuel, og hans døende far, Richard. Dog har skæbnen en anden plan for Josef, da hans liv bliver plaget af mærkelige hændelser og den konstante observation af tallet 11. Nysgerrigheden udvikler sig hurtigt til besættelse, og Joseph indser snart, at dette nummer har en rædselsvækkende betydning – ikke blot for ham selv, men muligvis for alle andre. Isoleret i et fremmed land med kun støtte fra sin ven, Sadie, indser Joseph hurtigt, at 11/11/11 er mere end bare en dato – det er en ADVARSEL!

Filmen udkommer i USA den 11/11-2011, men vi afventer en udmelding fra Scanbox om hvorvidt vi får den at se på det store lærred herhjemme, eller om den kommer direkte på DVD.

I ’11 11 11′ medvirker Timothy Gibbs (Witchboard 2), Michael Landes (Final Destination 2, Possession), Wendy Glenn (Nip/Tuck), Lluis Soler, Ángela Rosal (1492), Brendan Price (Los sin nombre), Salomé Jimenez, Benjamin Cook, Montse Alcoverro m.fl.

Følg instruktørens blog på filmen: http://www.darrenlynnbousman.com/category/blog/1111/

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg