Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i april 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i april 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i april 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Greenland (2020)

Premiere den 1. april 2022

Da en sværm af kometer truer med at ødelægge det meste af planeten, må en familie kæmpe sig gennem voksende panik og kaos for at nå i sikkerhed.

Læs vores GREENLAND anmeldelse >

The Glass House (2001)

Premiere den 1. april 2022

Efter forældrenes alt for tidlige død flytter børnene ind i et flot hus i Malibu hos deres nye værger, som har skumle motiver.

The Revenge of Robert the Doll (2018)

Premiere den 5. april 2022

To hemmelige agenter gennemsøger et tog i Nazi-Tyskland efter en mand med en bog, der giver liv til ubesjælede genstande… heriblandt hans dræberdukke, Robert.

Robert Reborn (2019)

Premiere den 5. april 2022

Da en legetøjsmager bliver kidnappet af KGB og sat ombord på et fly til Moskva, slipper dukken Robert og hans venner helvede løs for at slippe ham fri.

Scream Week / Sneekweek (2016)

Premiere den 5. april 2022

Seks venner tilbringer en ferie i en villa ved vandet, men en gammel hemmelighed dukker op til til overfladen og forvandler deres ferie til et mareridt.

Jimmy Savile: A British Horror Story (Miniserie)

Premiere den 6. april 2022

Tv-stjernen Jimmy Savile charmerede en hel nation med sin excentricitet og filantropi. Men anklager om seksuelle overgreb afslører en chokerende side af hans karakter.

Læs vores JIMMY SAVILE anmeldelse (engelsk) >

Senzo: Mordet på en fodboldstjerne / Murder of a Soccer Star – Sæson 1 (2022)

Premiere den 7. april 2022

Fodboldspilleren Senzo Meyiwa var en nationalhelt, før mordet på ham chokerede Sydafrika. Hver myrdede ham og hvorfor? Denne dokuserie dykker ned i beviserne.

Læs vores SENZO anmeldelse (engelsk) >

Ghost Rider (2007)

Premiere den 8. april 2022

Stuntkøreren Johnny Blaze må sælge sin sjæl for at redde sin fars liv og ender som flammende dusørjæger for Mephistopheles.

Tomorrow: Sæson 1 (2022)

Premiere den 9. april 2022 (ugentligt afsnit)

Efter en ulykke, som gør en ung mand til halvt menneske og halvt ånd, bliver han hyret af dødsengle i underverdenen til at udføre særlige missioner.

Choose or Die (2022)

Premiere den 15. april 2022

To venner fristes af chancen for at vinde uafhentede præmiepenge og genstarter et mystisk videospil fra 1980’erne, som sender dem ind i en surrealistisk verden af rædsel.

Læs vores CHOOSE OR DIE anmeldelse >

Anatomy of a scandal (Miniserie)

Premiere den 15. april 2022

Sophies privilegerede liv som hustru til den magtfulde politiker James går i opløsning, da en skandaløs hemmelighed dukker op – og James står overfor chokerende anklager.

Læs vores ANATOMY OF A SCANDAL anmeldelse >

Mai: A Mother’s Rage – Sæson 1 (2022)

Premiere den 15. april 2022

En sørgende mor opdager, hvem de skyldige er i sin datters tragiske død, og forvandler sig fra ydmyg til nådesløs for at få sandheden frem.

The Curse of Halloween Jack (2020)

Premiere den 16. april 2022

En teenagers uhyggelige halloween-fest bliver blodig, da en mørk kult får en berygtet seriemoder til at genopstå og skabe kaos i deres lille by.

Poltergeist Activity (2020)

Premiere den 16. april 2022

Efter en familietragedie oplever en mundhuggende far og datter uforklarlige overnaturlige hændelser i deres mystiske nye hjem.

The Utah Cabin Murders (2019)

Premiere den 16. april 2022

En familieferie i en fjerntliggende hytte går fra rolig til gruopvækkende, da to maskerede personer bryder ind.

Simon (2016)

Premiere den 16. april 2022

En undersøgende journalists kompromisløse jagt på en seriemorder fører hende til hans hjem – og ud i et dødbringende spil kattens leg med musen.

Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes (Miniserie)

Premiere den 20. april 2022

Han spiste middag med magthaverne. Han gik efter de sårbare. Bag den smilende facade fandtes en sadistisk seriemorders mørke sind.

Læs vores JOHN WAYNE GACY TAPES anmeldelse >

Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes

Yakamoz S-245: Sæson 1 (2022)

Premiere den 20. april 2022

Da en katastrofe rammer Jorden, må en havbiolog, der er på forskningsmission i en ubåd, kæmpe for at overleve med besætningen, da en sammensværgelse dukker frem i lyset. En INTO THE NIGHT spin-off-serie

Læs vores YAKAMOZ S-245 anmeldelse >

Russian Doll: Sæson 2 (2022)

Premiere den 20. april 2022 

Efter at have gennemgået deres livs vildeste nat – igen og igen – ramler Nadia og Alan ind i endnu et forvirrend, eksistentielt eventyr.

Læs vores RUSSIAN DOLL sæson 2 anmeldelse (engelsk) >

Hold Tight: Sæson 1 (2022)

Premiere i 22. april 2022 

Da en ung mand forsvinder kort efter sin vens død, begynder livet i en rig, sammentømret forstad til Warszawa at falde fra hinanden, mens hemmeligheder og løgne afsløres. Baseret på en Harlan Coben roman.

Læs vores HOLD TIGHT anmeldelse >

Taxi Driver: Sæson 1 (2021)

Premiere i 22. april 2022 (kun med engelske sprogindstillinger)

A former special forces soldier delivers revenge for victims of injustice while working for a secret organization that fronts as a taxi company.

Læs vores TAXI DRIVER anmeldelse (engelsk) >

The Manson Family Massacre (2019)

Premiere den 23. april 2022 

Efter en musiker flytter ind i et berygtet hus, begynder frygtindgydende syner om de brutale mord begået af medlemmer af Manson-familien at forfølge hende.

The Curse of Robert the Doll (2016)

Premiere den 23. april 2022 

Jenny Otto skal på arbejde om natten på East Falls Museum, men det bliver en grufuld nat for den unge kvinde, der møder en gammel besat dukke.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (2022)

Premiere den 27. april 2022 

Denne dokumentar udforsker mysteriet omkring filmikonet Marilyn Monroes død gennem hidtil ukendte interviews med hendes inderkreds.

Læs vores anmeldelse af THE MYSTERY OF MARILYN MONROE (engelsk) >

Leas 7 liv / The 7 Lives of Lea: Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. april 2022 

Efter at have fundet resterne af en ung mand vågner Léa op i 90’erne og bytter krop syv gange i et forsøg på at løse gåden om hans død – og for at forhindre den i at ske.

Robert and the Toymaker (2017)

Premiere den 30. april 2022 

I Tyskland under 2. verdenskrig forsøger en legetøjsmager at forhindre, at en magisk bog, som kan vække ting til live, ikke bliver fundet af nazisterne.

Konga (1961)

Premiere den 30. april 2022 

Renowned botanist Charles Decker tests a carnivorous plant serum on a chimpanzee, sending the primate on a brutal killing spree throughout London.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.