I dag er det 7 år siden, vi startede gysersitet heavenofhorror.dk op – og vi har planer om at fortsætte mange år endnu!

Vi startede op, fordi vi elsker gyserfilm, og vi synes, der manglede et sted, hvor man kunne holde øje med alle de nye gyserfilm, da mange andre gysersites allerede dækkede de ældre gyserfilm flot. Vi sad alligevel og lavede lister i Excel over kommende films premieredatoer, så en dag besluttede vi, at vi da lige så godt kunne dele dem med andre interesserede gyserfans.

Siden 20. maj 2009 er det blevet til 473 anmeldelser, 662 nyheder og 836 film i databasen. Og for nyligt har vi startet et engelsk site op, www.heavenofhorror.com, hvor vi kan tale til hele verden og få lov at dække de film, der ikke lige udkommer i Danmark. Så vi lader os ikke længere begrænse af landegrænser og distributionsrettigheder – nu får vi bare film til anmeldelse direkte fra de udenlandske distributører, når muligt.

I samme ombæring har vi også besluttet at sætte ansigter på folkene bag – det er jo frivillige kræfter, der driver værket, og i starten blev det lavet ved siden af vores fuldtidsarbejde. I mellemtiden er vi begge blevet selvstændige og styrer dermed vores egen tid 100%. Så du kan godt forvente mange flere horrornyheder fra os… 😉

Vi håber, at du vil følge os mange år endnu – og også gerne vores engelske søsterside www.heavenofhorror.com

De gyseligste hilsner,

Nadja & Karina

HorrorDiva aka Nadja Houmøller

HorrorDiva aka Nadja Houmøller

ScreamQueen aka Karina Adelgaard

ScreamQueen aka Karina Adelgaard

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.