John Carpenter og Blumhouse går sammen om at lave en helt ny Halloween film, og sigter efter en 2017 premiere.

Blumhouse holdt i går et pressemøde om dette, hvor Carpenter udtalte:

“Halloween needs to return to its traditions. I feel like the movies have gotten away from that… Michael is not just a human being; he’s a force of nature, like the wind. That’s what makes him so scary. We made the original Halloween for very little money At heart it’s just a good, scary story, and that’s why it works. 38 years later, I’m going to help to try to make the tenth sequel the scariest of them all.”

Den nye film er ikke tænkt som en efterfølger, genindspilning eller reboot.

John Carpenter vil være med til at producere filmen (og måske lave lydsporet), mens Blumhouse vil stå for finanserne sammen med Miramax (der har rettighederne til filmserien) og Trans International (der ledes af Malek Akkad, som er søn af Moustapha Akkad, der var med til at lave den originale film).Blumhouse har haft stor succes med at lave low-budget gyserfilm, der tjener en masse penge, så de er oplagte til opgaven.

Der er endnu ikke en instruktør på plads, men de regner med at vælge en person, der har lavet et par gyserfilm før.

Vi venter spændt på nyt om plot, cast og instruktør – samt en endelig premieredato.

Zanne Devine, Malek Akkad, John Carpenter, Jason Blum, David Thwaites - Foto af Eric Charbonneau

Zanne Devine, Malek Akkad, John Carpenter, Jason Blum, David Thwaites – Foto af Eric Charbonneau

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg