Sam Raimi producerer ny omgang af gyserfilmserien The Grudge, der er baseret på de japanske Ju-on film. Og nu er instruktøren på plads.

Ifølge Deadline bliver det The Eyes of My Mother instruktøren, Nicolas Pesce, der skal skrive og instruere den nye omgang af The Grudge.

The Midnight Meat Train manuskriptforfatteren Jeff Buhler har lavet en udkast til manuskriptet, som Pesce skal arbejde videre på.

Takashi Shimizu lavede i 2002 den skræmmende Ju-on, som så fik en amerikansk genindspilning (The Grudge med den danske titel Forbandelsen) i 2004 med samme instruktør og Sarah Michelle Gellar i hovedrollen.

Forbandelsen er en traditionel spøgelseshistorie om Karen, som er amerikansk sygeplejerske og arbejder i Japan. Hun tager ud for at besøge en gammel dame, men damens hus er hjemsøgt af en kraftfuld forbandelse. Alle der kommer i kontakt med huset dør på ubehagelig vis.

Der er lavet i 3 engelsksprogede film i serien indtil videre:

  • The Grudge (2004)
  • The Grudge 2 (2006)
  • The Grudge 3 (2009)

Vi ved endnu ikke, hvornår den nyeste film får premiere, men da de er i fuld gang med manuskript og har en instruktør, sker det nok inden for 1-2 år.

Det forventes, at vi får et helt nyt cast, så Sarah Michelle Gellar, der var med i de to første (og eneste seværdige) film, vender ikke tilbage.

Se traileren til den første The Grudge nedenfor.