Vi har tidligere skrevet om ‘Devil’, som er den første film i en ny trilogi, som M. Night Shyamalan har forfattet.

THE NIGHT CHRONICLES: DEVIL er sat til at få amerikansk premiere 11. februar 2011. Filmens handling har indtil videre stort set været hemmelig udover, at Chris Messina (Six Feet Under, Vicky Christina Barcelona) spiller Bowden, en tørlagt betjent i drabsafdelingen. Men nu har vi fundet lidt mere info om plottet:

Den overnaturlige thriller foregår i en kontorbygning. Der er flere mennesker, der sidder fast i en elevator, og en af dem er Djævelen. Udenfor elevatoren er der en sikkerhedsvagt og en politimand. Sikkerhedsvagten forsøger at overbevise betjenten om, at han er den udvalgte til at redde de andre og forsøger derfor at få dem alle ud af elevatoren.

Siden sidst har vi også fået nogle flere skuespillere tilknyttet filmen – nemlig Logan Marshall-Green (24 Timer), Jenny O’Hara (Right At Your Door, Six Feet Under), Jacob Vargas (The Hills Have Eyes II), Matt Craven (Disturbia, Dragonfly), Bojana Novakovic (Drag Me to Hell), Bokeem Woodbine (Blade: The Series), Caroline Dhavernas (Hollywoodland) og Geoffrey Arend (500 Days of Summer).

Filmen instrueres af brødrene John Erick Dowdle og Drew Dowdle, som stod bag Quarantine, og Brian Nelson (30 Days of Night, Hard Candy) skriver manuskriptet.

Næste film i trilogien, hvor filmene umiddelbart er uafhængige af hinanden, skulle komme i 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg