‘American Horror Story’ er populær både blandt amerikanske anmeldere og seere – heldigvis har en dansk kanal nu sørget for, at vi får den at se herhjemme.

TV 2 har indkøbt rettighederne til den prisbelønnede horror-serie ‘American Horror Story’. En premieredato er endnu ikke besluttet, men den bliver formentlig vist i efteråret 2012 eller foråret 2013.

‘American Horror Story’ er skabt i et samspil mellem tidligere executive producere af ‘Nip/Tuck’ og folkene bag ‘Glee’ Ryan Murphy og Brad Falchuk. Serien handler om Harmon-familien, som består af faderen Ben Harmon (Dylan McDermott fra ‘The Practice’), der er psykiater, moderen Vivien Harmon (Connie Britton ‘Friday Night Lights’) og teenage-datteren Violet (Taissa Farmiga). Efter nogle ægteskabsproblemer flytter familien ind i et gammelt istandsat hus i Los Angeles, hvor forældrene vil genfinde gnisten i deres ægteskab. Men huset har sit helt eget liv…

Andre faste roller er bl.a. den ustabile nabo-kvinde Constance (Jessica Lange ‘Tootsie’) samt hendes voksne datter, der har Downs syndrom. Derudover er der utallige gæsteroller fra kendte ansigter som fx husholdersken spillet af Frances Conroy (Six Feet Under), Zachary Quinto, Mena Suvari og Sarah Paulson.

Se mere på FX’s hjemmeside: www.fxnetworks.com/shows/originals/ahs/ eller seriens Facebook-side: www.facebook.com/AmericanHorrorStory.

Når vi hører mere om premieredatoen, skal vi nok opdatere. Hvis du ikke kan vente så længe, kan du vælge at købe American Horror Story på DVD. Du kan få sæson 1 her og sæson 2 her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.