Folkene bag ‘Pan’s labyrinth’, ” og ‘The Orphanage’ står bag en ny film, der lige nu giver alle horror-fans hjertebanken.

I 1600-tallet, længe før opfindelsen af fotografi-apparatet, var en videnskabsmand ved navn Girolamo Fumagalli besat af tanken om at gengive billeder. Han opdagede, at ved at dræbe et offer og fjerne offerets øjne, var det muligt på papiret at gengive det sidste billede, der var præget på denne persons hornhinde. Han kaldte denne teknik «thanatography«.

Nu sker den samme slags grusomme ritual igen inden for murene af en international film skole.

Denne første trailer er uden engelske undertekster, men man fornemmer stemningen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.