American Horror Stories er en spin-off til American Horror Story, og nu kommer antologi-serien endelig til Danmark via Disney+ Star! Læs mere om serien her.

AMERICAN HORROR STORIES er en spin-off til American Horror Story-gyserserien, og den består af en række små film i samme univers som hovedserien.

De to første afsnit hænger sammen og lægger sig op af sæson 1 af American Horror Story, der handlede om Murder House.

Du kan læse vores anmeldelse af disse på vores engelske website her >

Det er en næsten nostalgisk begyndelse på denne nye spin-off serie med “Murder House” som omdrejningspunkt.

En rendyrket gyser-antologiserie

Derudover består serien af enkeltstående afsnit. Både med en helt ny handling, der ikke har noget med hinanden at gøre, og nye skuespillere – det er altså en gyser-antologi, vi har med at gøre. Du kan derfor også sagtens se afsnittene helt uafhængigt af hinanden.

Afsnit 3 har eksempelvis en historie, der udspiller sig i en drive-in biograf. Dét kan altså også noget og har en helt anden stil end de første to afsnit.

Der er dog (naturligvis) gennem serien en række kendte ansigter fra American Horror Story, der dukker op, så fans af denne serie kan glæde sig. Det er jo stadig en Ryan Murphy-produktion, og han genbruger skuespillere i lige så høj grad som Mike Flanagan.

LÆS OGSÅ

American Horror Story sæson 1-9 kommer på Disney+

American Horror Stories får premiere på Star-sektionen af Disney+ den 8. september 2021.

Se en trailer for sæson 1 af American Horror Stories nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg