Midnight Mass er en horrorserie, der netop har fået grønt lys af Netflix! Serien er skabt af folkene bag The Haunting of Hill House. Ja, det er Mike Flanagan, der står bag, hvilket nok vil få mange horrorfans forventninger skruet højt op. Læs om Netflix-serien Midnight Mass her.

Midnight Mass kommer til Netflix, og serien vil bestå af syv afsnit. Netflix horrorserien kommer til at handle om et isoleret øsamfund. Her oplever de nogle mirakuløse begivenheder – og skræmmende tegn – efter en karismatisk, mystisk ung præst ankommer.

Projektet har ikke umiddelbart nogen relation til “Midnight, Mass” tegneserierne fra Vertigo comics.

Serien bliver lavet af skaberne af The Haunting of Hill House, så det er Mike Flanagan og Trevor Macy, som står bag. Denne serie er en del af den flerårige aftale, Netflix fik i stand med duoen og deres produktionsselskab Intrepid Pictures i 2019.

Gyser duoen Mike Flanagan og Trevor Macy

De to herrer arbejdede første gang sammen i 2014, hvor de lavede gyserfilmen Oculus. Efterfølgende har de lavet filmene Ouija: Origin of Evil, Gerald’s Game, Hush, Before I Wake og kæmpesuccessen The Haunting of Hill House.

Flanagan og Macy er også netop gået i gang med produktionen af The Haunting of Hill House sæson 2, der kommer til at hedde The Haunting of Bly Manor.

Vi kender endnu intet til castet, men mon ikke der kommer til at være nogle gengangere. Fans af Mike Flanagan film vil i hvert fald vide, at han gerne bruger de samme skuespillere igen og igen. Eksempelvis var The Haunting of Hill House nærmest en stor genforening af skuespillere fra hans tidligere film. 

Indtil videre er én af hovedrollerne fra The Haunting tv-serien sæson 1 også blevet bekræftet som værende med i The Haunting of Bly Manor. Og der kommer uden tvivl flere til.

Der er endnu ingen premieredato på Midnight Mass. 

Herfra følger vi op med nyheder om både cast og premieredato, når vi ved mere.