The Haunting of Hill House er en kommende Netflix-horrorserie på 10 afsnit, og du kan se den første trailer lige her!

Netflix-serien The Haunting of Hill House er en moderne genindspilning af den klassiske roman af Shirley Jackson, der handler om fem søskende, som voksede op i USA’s mest berømte, hjemsøgte hus. Som voksne vender de tilbage til huset efter et dødsfald i familien. Her må de konfrontere fortidens spøgelser.

Serien er skabt, instrueret og produceret af Mike Flanagan, der også lavede Hush, Oculus, Ouija 2 og Gerald’s Game.

Hans tidligere samarbejde med Netflix (Hush og Gerald’s Game) er gået så godt, at han ønskede at lave en fortolkning af den klassiske roman i serieformat for Netflix.

The Haunting of Hill House medvirker blandt andre Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw og Julian Hilliard.

Det er en række kendte ansigter fra horror-verdenen!

The Haunting of Hill House har premiere på alle 10 afsnit på Netflix den 12. oktober 2018.

Læs vores anmeldelse af serien her >>

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.