Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i oktober 2018.

Listen over film og serier på Netflix i oktober 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

SECRET WINDOW

Premiere 1. oktober 2018
En succesrig forfatter midt i en smertefuld skilsmisse bliver forfulgt ved hans fjerntliggende sommerhus af en skribent, der beskylder ham for plagiering.

PRIEST

Premiere 1. oktober 2018
En præst trodser kirkelovene ved at slå sig sammen med en ung sherif og en præstinde for at nedjagte en gruppe vampyrer, som har kidnappet hans niece. 

Læs vores anmeldelse af Priest >

PHONE BOOTH

Premiere 1. oktober 2018
En udgiver fra New York tager røret i en telefonboks i New York City og får at vide, at han bliver slået ihjel, hvis han lægger på.

DISTURBIA

Premiere 3. oktober 2018
Ingen er i sikkerhed på den idylliske allé… slet ikke, når naboen er en brutal seriemorder. Kale Brecht, der afsoner tre måneders husarrest, tilbringer dagene med at udspionere naboerne. En rimelig uskyldig foreteelse, indtil tingene tager en mildest talt uhyggelig drejning. Kale er overbevist om, at naboen lige ved siden af er seriemorder – men han kan ikke bevise det. Han kan ikke overbevise nogen, og hvis han forlader huset, udløses alarmen. Kale er dog fast besluttet på, med gode venners hjælp, at afsløre sandheden – men har de mon taget munden for fuld, når der er en koldblodig morder på fri fod? Kale og hans venner har ingen steder at gemme sig, og det bliver en kamp om liv og død.

SKRÆKHISTORIER – Sæson 1

Premiere 4. oktober 2018
En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.

DOOM

Premiere 5. oktober 2018
En indsatsstyrke, der undersøger et nødopkald fra en fjern planet, opdager, at mutanter fra rummet allerede har udslettet størstedelen af befolkningen.

12 MONKEYS

Premiere 5. oktober 2018
I 2035 går en fange med til at rejse tilbage i tiden for at finde årsagen til en dræbervirus, der har udryddet jordens befolkning årtier før.

MALEVOLENT

Premiere 5. oktober 2018
Et søskendepar, som tager betaling for at fremstille paranormale hændelser, får deres sag for, da en opgave på et hjemsøgt gods pludselig bliver meget, meget realistisk.

Læs vores anmeldelse af Malevolent >

ÉLITE

Premiere 5. oktober 2018
Da tre unge fra arbejderklassen får stipendier til Spaniens fornemste gymnasium, tror de, at deres lykke er gjort. Men da en af deres klassekammerater findes død, kommer alle under mistanke. Velkommen til Las Encinas.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE

Premiere 12. oktober 2018
The Haunting of Hill House er en moderne genindspilning af den klassiske roman af Shirley Jackson, der handler om fem søskende, som voksede op i USA’s mest berømte, hjemsøgte hus. Som voksne vender de tilbage til huset efter et dødsfald i familien. Her må de konfrontere fortidens spøgelser.

Læs vores anmeldelse >

APOSTLE

Premiere 12. oktober 2018
En mand rejser til en fjern ø for at finde sin forsvundne søster, der blev kidnappet af en morderisk kult.

Læs vores anmeldelse af Apostle >

ERREMENTARI: THE BLACKSMITH AND THE DEVIL

Premiere 12. oktober 2018
En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.

Læs vores engelske anmeldelse >

THE CURIOUS CREATIONS OF CHRISTINE MCCONNELL

Premiere 12. oktober 2018
Hendes frembringelser er skrækkeligt lækre. Hendes uhyrlige venner er sygt sjove. Og hendes tv-serie? Den er helt unik.

ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER

Premiere 15. oktober 2018
Abe Lincoln: Han var USA’s 16. præsident og betragtes som en af de største – og så var han en indædt vampyrjæger opsat på at hævne mordet på sin mor.

Læs vores anmeldelse af Abraham Lincoln: Vampire Hunter >

THE WATCH

Premiere 15. oktober 2018
Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.

Læs vores anmeldelse af The Watch >

PASSENGERS

Premiere 18. oktober 2018
Som to ud af mange passagerer ombord på et rumfartøj er Jim og Aurora på vej til én planet fra en anden i dvaletilstand. Rejsen mod den fjerne destination tager dog en skæbnesvanger drejning, da Jim og Aurora vækkes 90 år før, de når til deres bestemmelsessted. Sammen beslutter de sig for at opklare mysteriet bag funktionsfejlen, men opsluges samtidig mere og mere af deres intense forelskelse i hinanden. De forstyrres dog snart i deres lykke, da et nært forestående sammenbrud af fartøjet også er med til at afsløre årsagen til, hvorfor de blev vækket af deres dvale.

Læs vores anmeldelse af Passengers >

HAUNTED (HJEMSØGT)

Premiere 19. oktober 2018
Rigtige mennesker deler sammen med deres familier og venner sande historier om skræmmende begivenheder, der stadig martrer dem. Begivenhederne genskabes på livagtig vis.

Læs vores anmeldelse af Haunted >

MAKING A MURDERER – Del 2

Premiere 19. oktober 2018
I løbet af de 10 nye episoder giver Making a Murderer del 2 et særligt indblik i forløbet efter, at Steven Avery er blevet dømt, og vi kommer helt tæt på, når den følelsesmæssigt tunge proces begynder at sætte sine spor hos de involverede.

THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA – sæson 1

Premiere 26. oktober 2018
The Chilling Adventures of Sabrina fortæller historien om Sabrina Spellman – en teenagepige, som er halvt heks og halvt dødelig. Hun har ventet hele sit liv på sin 16 års fødselsdag, men noget tvinger hende til at vælge mellem lysets vej og mørkets vej.

Læs vores anmeldelse af Sabrina >

DON’T WATCH THIS

Premiere 29. oktober 2018
Grusomme skabninger, mørke besættelser og ubehagelige syner venter i denne serie af hårrejsende, korte gyserfilm. Nu er du blevet advaret.

Læs vores engelske anmeldelse af Don’t Watch This >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg