Læsetid ca. 4 min.

Horror på Netflix i august 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i august 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af august 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i august 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Sinner: Sæson 2 (2018)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

The House with a Clock in Its Walls (2018)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

10-årige Lewis flytter ind hos sin onkel i et gammelt, knirkende hus med et mystisk tikkende hjerte. Men hans nye bys søvnige facade bliver pludseligt vakt til live, da Lewis ved et uheld vækker de døde til live og en hemmelig verden af troldmænd og hekse åbenbarer sig.

Mad Max: Fury Road (2015)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

En atomkrig har lagt verden i ruiner. Væske er blevet en mangelvare, og desperate mennesker hylder den diktatoriske Immortan Joe i håbet om at modtage den mindste mængde vand i kampen for overlevelse. Samtidig bliver enspænderen Max taget til fange af lederens håndlangere, der alle drømmer om en voldelig, ærefuld død for at nå frem til Valhalla. Men midt i vanviddet har den respekterede Furiosa andre planer. Under en transport af benzin og vand gennem ødelandet stikker hun af med en lille gruppe kvinder. Jagten tværs gennem ørkenen sættes ind, og den tilfangetagne Max bliver uforvarende en vigtig brik i det endelige opgør med Immortan Joe og hans psykopatiske følgesvende.

War Of The Worlds (2005)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Ray Ferrier må flygte for at redde sig selv og sin familie fra en skræmmende hær af trebenede rumvæsener, der udsletter alt på deres vej.

Basic Instinct (1992)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Et mord begået i en sexrus med en issyl, vækker opsigt hos San Franciscos politi. Drabet er en nøjagtig kopi af mordet i en roman og naturligvis falder mistanken på bogens forfatter Catherie Tremel, der havde en affære med den dræbte. Men ideen om, at det er en anden, der prøver at angribe hende, ligger ikke fjern for politimanden Nick Curran. Catherine er en yderst smuk manipulerende og intelligent kvinde, som langsomt vikler Nick ind i et spind af løgne, mord og avanceret sex. Efterforskningen fortsætter, nettet strammes om morderen, og Catherine starter på sin nye bog: Hovedpersonen er en politimand, som falder for den forkerte kvinde og bliver dræbt.

World’s Most Wanted (2020)

Premiere på Netflix den 5. august 2020

Frygtelige forbrydere har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie viser nogle af verdens mest eftersøgte.

The Rain: Sæson 3 (2020)

Premiere på Netflix den 6. august 2020

Den ene vil redde verden, den anden vil skabe en ny. Slaget skal endnu en gang stå mellem Rasmus og Simone, mens de kæmper for at redde det, der er tilbage af menneskeheden, som vi kender den. Virusset kan bremses. Med visse omkostninger.

Searching (2018)

Premiere på Netflix den 11. august 2020

Da David Kims 16-årige datter forsvinder, går politiet i gang med at undersøge omstændighederne for hendes forsvinden. Men 37 timer senere uden spor, begynder David selv at lede det sted, hvor ingen har kigget, og alle hemmeligheder gemmes i dag: Hans datters bærbare computer. David må nu lede efter sin datters digitale fodspor, før hun forsvinder for evigt.

Læs vores anmeldelse af SEARCHING >

Project Power (2020)

Premiere på Netflix den 14. august 2020

En tidligere soldat, en teenager og en politimand kolliderer i New Orleans, mens de jager kilden til en farlig ny pille, der giver brugerne midlertidige superkræfter.

Dirty John: Sæson 2

Premiere på Netflix den 14. august 2020

Det ender med mord, da den velhavende kendis Betty Broderick når kogepunktet under en bitter skilsmisse fra sin utro mand. Baseret på den berygtede forbrydelse.

3%: Sæson 4 (2020)

Premiere på Netflix den 14. august 2020

Sidste sæson af den dystopiske serie.

Forbrydelsens bånd (2020)

Premiere på Netflix den 19. august 2020

Alicia er desperat og forvirret og vil gøre hvad som helst for at forhindre sin søn i at ryge i fængsel, efter han er blevet erklæret skyldig i mordforsøg på sin ekskone.

Biohackers: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 20. august 2020

Mia studerer medicin for at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie, og rodes ind i biohacking.

En mørk kraft (2020)

Premiere på Netflix den 21. august 2020

A criminal on the run finds refuge in a mysterious hotel and soon discovers that the guests of the hotel are not human.

Lucifer: Sæson 5A (2020)

Premiere på Netflix den 21. august 2020

Lucifer er tilbage og opfører sig… mærkeligt.

The Bridge Curse (2020)

Premiere på Netflix den 27. august 2020

A group of undergraduate students who dare to test the urban legend that anyone who crosses a ghostly bridge – where a women once took her own life – at midnight will find evil awaiting them.

I AM A KILLER: Released (2020)

Premiere på Netflix den 28. august 2020

In this crime docuseries spinoff, a convict is paroled 30 years after being sentenced to death for murder. Then he makes a stunning confession.

Ukendt oprindelse (2020)

Premiere på Netflix den 28. august 2020

To betjente (Javier Rey, Antonio Resines) og to cosplay- og tegneserienørder (Brays Efe, Verónica Echegui) jagter sammen en morder med en interesse for superhelte.