Horror på Netflix i august 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i august 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af august 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i august 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Sinner: Sæson 2 (2018)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

The House with a Clock in Its Walls (2018)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

10-årige Lewis flytter ind hos sin onkel i et gammelt, knirkende hus med et mystisk tikkende hjerte. Men hans nye bys søvnige facade bliver pludseligt vakt til live, da Lewis ved et uheld vækker de døde til live og en hemmelig verden af troldmænd og hekse åbenbarer sig.

Mad Max: Fury Road (2015)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

En atomkrig har lagt verden i ruiner. Væske er blevet en mangelvare, og desperate mennesker hylder den diktatoriske Immortan Joe i håbet om at modtage den mindste mængde vand i kampen for overlevelse. Samtidig bliver enspænderen Max taget til fange af lederens håndlangere, der alle drømmer om en voldelig, ærefuld død for at nå frem til Valhalla. Men midt i vanviddet har den respekterede Furiosa andre planer. Under en transport af benzin og vand gennem ødelandet stikker hun af med en lille gruppe kvinder. Jagten tværs gennem ørkenen sættes ind, og den tilfangetagne Max bliver uforvarende en vigtig brik i det endelige opgør med Immortan Joe og hans psykopatiske følgesvende.

War Of The Worlds (2005)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Ray Ferrier må flygte for at redde sig selv og sin familie fra en skræmmende hær af trebenede rumvæsener, der udsletter alt på deres vej.

Basic Instinct (1992)

Premiere på Netflix den 1. august 2020

Et mord begået i en sexrus med en issyl, vækker opsigt hos San Franciscos politi. Drabet er en nøjagtig kopi af mordet i en roman og naturligvis falder mistanken på bogens forfatter Catherie Tremel, der havde en affære med den dræbte. Men ideen om, at det er en anden, der prøver at angribe hende, ligger ikke fjern for politimanden Nick Curran. Catherine er en yderst smuk manipulerende og intelligent kvinde, som langsomt vikler Nick ind i et spind af løgne, mord og avanceret sex. Efterforskningen fortsætter, nettet strammes om morderen, og Catherine starter på sin nye bog: Hovedpersonen er en politimand, som falder for den forkerte kvinde og bliver dræbt.

World’s Most Wanted (2020)

Premiere på Netflix den 5. august 2020

Frygtelige forbrydere har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie viser nogle af verdens mest eftersøgte.

Læs vores engelske anmeldelse af WORLD’S MOST WANTED >

The Rain: Sæson 3 (2020)

Premiere på Netflix den 6. august 2020

Den ene vil redde verden, den anden vil skabe en ny. Slaget skal endnu en gang stå mellem Rasmus og Simone, mens de kæmper for at redde det, der er tilbage af menneskeheden, som vi kender den. Virusset kan bremses. Med visse omkostninger.

Læs vores anmeldelse af THE RAIN s3 >

The Valhalla Murders: Sæson 1

Premiere på Netflix den 10. august 2020

En efterforsker fra Oslo med en smertefuld fortid tager hjem til Island for at hjælpe en dedikeret betjent med at jage en seriemorder, som er knyttet til et mystisk foto.

Læs vores engelske anmeldelse af THE VALHALLA MURDERS >

Searching (2018)

Premiere på Netflix den 11. august 2020

Da David Kims 16-årige datter forsvinder, går politiet i gang med at undersøge omstændighederne for hendes forsvinden. Men 37 timer senere uden spor, begynder David selv at lede det sted, hvor ingen har kigget, og alle hemmeligheder gemmes i dag: Hans datters bærbare computer. David må nu lede efter sin datters digitale fodspor, før hun forsvinder for evigt.

Læs vores anmeldelse af SEARCHING >

Project Power (2020)

Premiere på Netflix den 14. august 2020

En tidligere soldat, en teenager og en politimand kolliderer i New Orleans, mens de jager kilden til en farlig ny pille, der giver brugerne midlertidige superkræfter.

Læs vores anmeldelse af PROJECT POWER >

Dirty John: Sæson 2

Premiere på Netflix den 14. august 2020

Det ender med mord, da den velhavende kendis Betty Broderick når kogepunktet under en bitter skilsmisse fra sin utro mand. Baseret på den berygtede forbrydelse.

Læs vores anmeldelse af DIRTY JOHN sæson 2 >

3%: Sæson 4 (2020)

Premiere på Netflix den 14. august 2020

Sidste sæson af den dystopiske serie.

Time Trap (2017)

Premiere på Netflix den 14. august 2020

Mens de leder efter deres forsvundne arkæologiunderviser, opdager en flok studerende en hule, hvor tiden går anderledes, end den gør på jordens overflade.

Pet Sematary (2019)

Premiere på Netflix den 19. august 2020

Pet Sematary følger Dr. Louis Creed (Jason Clarke), der sammen med sin kone Rachel (Amy Seimetz) og deres to børn er flyttet til den landlige Maine fra Boston. Bag huset opdager de en mystisk kirkegård skjult dybt inde i skoven. Da en ulykke indtræffer henvender Louis sig til deres lidt specielle nabo Judd Crandall (Lithgow). Det sætter en fatal kædereaktion i gang, der slipper en ubeskrivelig ondskab fri med frygtindgydende følger.

Læs vores anmeldelse af PET SEMATARY >

Goedam: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 20. august 2020 (kun med engelske sprogindstillinger)

Da natten falder på over byen, vækkes skygger og ånder til live i denne gyserantologiserie, der handler om vandrehistorier.

Læs vores anmeldelse af GOEDAM >

Forbrydelsens bånd (2020)

Premiere på Netflix den 20. august 2020

Alicia er desperat og forvirret og vil gøre hvad som helst for at forhindre sin søn i at ryge i fængsel, efter han er blevet erklæret skyldig i mordforsøg på sin ekskone.

Læs vores engelske anmeldelse af Forbrydelsens bånd / THE CRIMES THAT BIND >

Biohackere: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 20. august 2020

Mia studerer medicin for at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie, og rodes ind i biohacking.

Læs vores engelske anmeldelse af BIOHACKERS >

En mørk kraft (2020)

Premiere på Netflix den 21. august 2020

En oprørsk forbryder, der leder efter sin søster, søger svar på et snusket hotel, hvor han møder en skummel gæst og flirter med en mystisk servitrice.

Læs vores engelske anmeldelse af EN MØRK KRAFT / DARK FORCES >

Lucifer: Sæson 5A (2020)

Premiere på Netflix den 21. august 2020

Lucifer er tilbage og opfører sig… mærkeligt.

Joker (2019)

Premiere på Netflix den 24. august 2020

Arthur Fleck kæmper for at finde sin plads i mængden. I den fjendtlige by Gotham, der emmer af splittelse, går han rundt i de mørke gader iført to forskellige masker. Den maske, han dagligt maler på i sit job som klovn, og den anden han aldrig kan tage af. Den er hans forklædning – hans meningsløse forsøg på at passe ind i samfundet i stedet for at være den mand, der gang på gang skuffes af livet. Arthur er faderløs, og hans skrøbelige mor er hans bedste ven. Hun gav ham kælenavnet Happy. Et navn, der fremmaner hans smil og skjuler smerten indeni. Men da han bliver mobbet af teenagere på gaden, hånet af forretningsmænd i metroen og drillet af hans klovnekollegaer, bringes den udstødte mand kun endnu mere ude af synk med alle omkring ham.

Læs vores anmeldelse af JOKER >

The Bridge Curse (2020)

Premiere på Netflix den 27. august 2020 (Kun med engelsk sprogindstilling)

A group of undergraduate students who dare to test the urban legend that anyone who crosses a ghostly bridge – where a women once took her own life – at midnight will find evil awaiting them.

Læs vores engelske anmeldelse af THE BRIDGE CURSE >

I AM A KILLER: Released (2020)

Premiere på Netflix den 28. august 2020

I denne spinoff af en krimidokumentarserie bliver en fange benådet 30 år efter at være blevet dømt til døden for mord. Så kommer han med en rystende tilståelse.

Ukendt oprindelse (2020)

Premiere på Netflix den 28. august 2020

To betjente (Javier Rey, Antonio Resines) og to cosplay- og tegneserienørder (Brays Efe, Verónica Echegui) jagter sammen en morder med en interesse for superhelte.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.