Lin Shaye og Robert Englund medvirker i gyserfilmen The Midnight Man, der er baseret på et spil af samme navn. Og der er netop kommet en trailer til filmen.

‘The Midnight Man’ er et rimelig kompliceret spil, hvor der ingen vindere er – kun overlevende. Når man spiller, må man ikke forlade sit hjem. Man må heller ikke stå samme sted for længe. Og du må for alt i verden ikke lade dit stearinlys gå ud. Hvis du gør det, kommer ‘The Midnight Man’ efter dig, og han virkeliggør din værste frygt, for derefter at slå dig ihjel.

Nu har Travis Zariwny (Cabin Fever 2016) instrueret en gyserfilm baseret på dette spil, og han har fået de to horror-kendinge Lin Shaye og Robert Englund med.

Filmen foregår i 1956, hvor en gruppe unge venner beslutter sig for at spille et spil, der ender rigtig skidt. Vi hopper derefter til nutiden, hvor en anden gruppe venner finder reglerne til spillet. De finder hurtigt ud af, hvor virkelig ‘The Midnight Man’ er, da de får kontakt med den onde skabning, der stadig plager de overlevende fra 1956.

The Midnight Man har haft premiere i Canada den 30. september 2016, men der er endnu ingen dansk premieredato.

For lige at komplicere tingene lidt, findes der også en gyserfilm med samme titel fra 2017. Men de har slet ikke samme plot.

Se traileren til The Midnight Man nedenfor.