Lin Shaye og Robert Englund medvirker i gyserfilmen The Midnight Man, der er baseret på et spil af samme navn. Og der er netop kommet en trailer til filmen.

‘The Midnight Man’ er et rimelig kompliceret spil, hvor der ingen vindere er – kun overlevende. Når man spiller, må man ikke forlade sit hjem. Man må heller ikke stå samme sted for længe. Og du må for alt i verden ikke lade dit stearinlys gå ud. Hvis du gør det, kommer ‘The Midnight Man’ efter dig, og han virkeliggør din værste frygt, for derefter at slå dig ihjel.

Nu har Travis Zariwny (Cabin Fever 2016) instrueret en gyserfilm baseret på dette spil, og han har fået de to horror-kendinge Lin Shaye og Robert Englund med.

Filmen foregår i 1956, hvor en gruppe unge venner beslutter sig for at spille et spil, der ender rigtig skidt. Vi hopper derefter til nutiden, hvor en anden gruppe venner finder reglerne til spillet. De finder hurtigt ud af, hvor virkelig ‘The Midnight Man’ er, da de får kontakt med den onde skabning, der stadig plager de overlevende fra 1956.

The Midnight Man har haft premiere i Canada den 30. september 2016, men der er endnu ingen dansk premieredato.

For lige at komplicere tingene lidt, findes der også en gyserfilm med samme titel fra 2017. Men de har slet ikke samme plot.

Se traileren til The Midnight Man nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg