Molotov Productions søger lige nu medvirkende til en “no-budget”-gyserfilm – vil du være med?

Der er ikke så megen info om selve filmen, andet end at det foregår på en dansk “ø” i perioden 21/4 – 5/5.

Om det er til den anden kommende danske gyserfilm ‘Ouija’, som foregår på Linø, kan der kun gættes om… ‘Ouija’ har følgende plot:

I sommeren 2009 finder man en DVD i et sommerhus på den lille ø Linø. Filmen viser de autentiske optagelser fra fire unge menneskers ferie i huset, hvor at brugen at et Ouija bræt får tingene omkring dem til at forandre sig på dødelig vis.

Se billedet for mere info om, hvordan du kan være med.

http://www.molotov.dk/

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg