Optagelserne er netop startet i går til den kommende varulvefilm Howl, der udkommer i 2015.

Filmen handler om et nattog, der bliver angrebet af en gruppe frygtindgydende varulve, hvilket tvinger en genert billetkontrollør til at frigøre hans indre vilddyr for at lede hans passagerer til sikkerhed og overleve natten.

Howl instrueres af Paul Hyett (The Seasoning House), og hovedrollerne spilles af bl.a. Ed Speleers (A Lonely Place to Die) og Shauna Macdonald (The Descent).

Filmen får premiere i løbet af 2015.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.