The Hollywood Reporter rapporterer, at producerne bag ‘The Last Exorcism’ har sat gang i en efterfølger, og at Damien Chazelle skal skrive manuskriptet. Han har ellers kun skrevet en enkelt film ‘Guy and Madeline on a Park Bench’, som er en musical/drama, så det virker lidt som et spøjst valg.

Produktionen skulle gå i gang inden for et par måneder, og Studio Canal finansierer det hele. Vi følger spændt udviklingen…

Læs vores anmeldelse af ‘The Last Exorcism’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg