Se udvalget af gyserfilm og thrillere på dansk tv fredag den 13. april 2018.

I 2018 har vi 2 stk. fredag den 13. – nemlig fredag den 13. april 2018 og fredag den 13. juli 2018.

Mange gyserfans benytter lejligheden til at se nogle gyserfilm, og det kan enten være i tv, på DVD/VOD eller på streamingtjenester.

Vi har nedenfor samlet de gyserfilm og thrillere, der vises i tv fredag den 13. april 2018.

BLADE 2

TV 2 Zulu kl. 22:30
Vampyrjægeren Blades (Wesley Snipes) ærkefjende Damaskinos (Thomas Kretschmann) sender pludselig bud efter ham. I Prag er der sket noget yderst foruroligende. En ny virus er dukket op som forvandler både mennesker og vampyrer til en ny type monstre, der er kendt som Reapers. Disse specielt farlige dræbervampyrer kan via en slags uhyggeligt sugerør bore sig ind i deres ofre og suge blod. For at imødegå den nye trussel slår Blade sig sammen med vampyr-banden Bloodpack, der er ledet af Reinhardt (Ron Pearlman). Efter at have reddet sin gamle ven Whistler og hjælperen Scud går de sammen med Bloodpack-banden i krig mod Reapers. Kampen om verdens skæbne kan begynde.

I SENG MED FJENDEN

TV 2 Fri kl. 22:50
Den unge Laura (Julia Roberts) har giftet sig med sin drømmemand, Martin (Patrick Bergin), og alt burde være idyl. Men bag Martins charmerende ydre gemmer der sig en sygeligt jaloux, voldelig og hysterisk perfektionistisk psykopat, der ikke går af vejen for at give Laura tæsk, hvis håndklæderne på badeværelset ikke hænger, som de skal! Laura venter nu blot på det helt rigtige tidspunkt at stikke af, men hun ved også, at galningen Martin vil sætte alt ind på at opspore hende – uanset hvor hun flygter hen.

MACHETE

3+ kl. 23:15
Den talentfulde betjent Machete bliver hyret af nogle lyssky mænd til at dræbe en senator. Men netop som han skal til at affyre det dræbende skud opdager han, at nogen sigter på ham. Han er blevet narret. Han overlever med nød og næppe og nu vil have hævn! Han får hjælp af sin bror Cheech Marin, der ellers er blevet præst og sværger mod vold. Hvis du hyrer nogen til at slå den onde ihjel, så vær sikker på, at den onde ikke er dig!

DEN SJETTE SANS

TV 2 kl. 00:40
Da den otteårige dreng Cole begynder at sige, at han kan se døde mennesker, sender hans forældre ham til behandling hos den kendte børnepsykolog Dr. Malcom Crowe (Bruce Willis). Coles symptomer minder om en tidligere patient Crowe havde, hvis liv endte tragisk, og for at råde bod på det, vil han gøre alt for at hjælpe sin nye patient. Som Crowe lærer Cole at kende, får han en frygtelig tanke. Hvad nu hvis Cole har ret – og han faktisk kan se de dødes ånder?

BLADE: TRINITY

TV 2 Zulu kl. 00:30
Vampyrjægeren Blades (Wesley Snipes) får sin sag for da det lykkes vampyrerne at genopvække Grev Dracula – den uhyggelige skabning, som grundlagde deres race. Nu kalder han sig Drake, og han er endnu farligere end tidligere, da han nu kan bevæge sig rundt i dagslys. For at gøre ondt værre for Blade er det lykkes vampyrerne at lede FBI på sporet af ham. I et desperat forsøg på at komme Drake og de andre natskabninger til livs slår Blade og Whistler (Kris Kristoffersen), sig sammen med en gruppe vampyrjægere kaldet Nightstalkers, der ledes af Whistlers smukke datter, Abigail (Jessica Biel). Vil det lykkes dem at vinde den ulige kamp?

INSIDIOUS: CHAPTER 3

TV3 kl. 01:40
Da teenageren Quinn Brenner fornemmer at hendes døde mor forsøger at kontakte hende, søger hun hjælp fra clairvoyanten Elise Rainier. Elises tragiske fortid gør hende dog tilbageholdende fra at brug sine evner. Efter Quinn bliver angrebet af et ondsindet væsen, bønfalder hendes far Elise om hjælp. Med hjælpen fra to parapsykologer, rejser Elise dybt ind i Det Hinsides – hvor hun finder en kraftfuld dæmon, med en umættelig trang til menneskesjæle.

Læs vores anmeldelse >

DARK TIDE

DR 3 kl. 02:15
Kate er hajekspert og svømmer med de frygtede hvidhajer uden at være beskyttet af et metalbur. Da hun en dag er uforsigtig, får det fatale følger. Et år senere opsøges Kate af sin ekskæreste, Jeff. Hun har ikke dykket siden ulykken, men Jeff overtaler hende til at tage ud på havet igen. En rigmand vil betale en formue for at dykke med hvidhajer, og Kates båd sætter kurs mod hajfyldt farvand. Snart sejler båden ind i en voldsom storm.

SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE

TV 2 Zulu kl. 02:20
De tre drengevenner Ben, Carter og Augie er ved at være for gamle til at være spejdere, og er taget på deres sidste spejdertur sammen, da en zombie-katastrofe pludselig indtræffer! De levende døde vælter op af jorden, og nu må de tre drenge finde deres mandsmod og deres bedste spejderviden frem for at overleve katastrofen. Undervejs møder de den sexede og handlekraftige servitrice Denise, som bliver en del af deres team. Vil det lykkes dem at redde menneskeheden fra de glubske zombier?

Læs vores anmeldelse >

PARANORMAL ACTIVITIES: THE MARKED ONES

TV 2 Zulu kl. 03:55
Den 17-årige dreng Jesse er til fest, da han hører uhyggelige lyde fra nabolejligheden. Bevæbnet med et kamera går han og hans venner ind i lejligheden, hvor de opdager at en ældre kvinde er omkommet. Inde i lejligheden finder de en del skumle genstande, der har forbindelse til sort magi, og senere opdager Jesse et mystisk bidemærke på sin arm, som kom i forbindelse med besøget i lejligheden. Da mærket ikke går væk, og han efterfølgende oplever voldsomme overnaturlige hændelser, begynder han at tro, at han er blevet besat af en dæmon.

Læs vores anmeldelse >

Fandt du ikke noget, du kunne bruge? Du kan også prøve at kigge på vores guide over de bedste gyserfilm >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.