Cillian Murphy har tidligere prøvet flere dommedags-roller af i fx ’28 Days Later’ og ’Sunshine’, og nu skal han så i gang med en ny thriller; ’The Retreat’.

’The Retreat’ er en ny britisk thriller, der handler om et ægtepar, der lejer en afsidesliggende hytte på en lille ø, hvor de vil forsøge at redde deres ægteskab. Men en dag, mens de går en tur på stranden, finder de en soldat, der er skyllet i land iklædt en beskyttelsesdragt. Han advarer dem om, at der er udbrudt en virus på fastlandet, der har slået alle ihjel. Derefter begynder et psykologisk spil at forme sig…

Filmen skrives og instrueres af debutanten Carl Tibbetts, der ellers kun har været editor på ’Alien vs. Predator’. Optagelserne går i gang i Wales til september.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.