‘Quarantine 2’ fortsætter et par timer efter den forrige film i Los Angeles Airport, hvor nogle passagerer boarder et fly til Nashville. Da en passager bliver voldsomt syg af en rabies-lignende virus, nødlander flyet i en anden lufthavn. Den uerfarne men heltmodige stewardesse, Jenny, går i front og prøver at tage ansvar for sine passagerers sikkerhed. Da de ser et stort antal redningskøretøjer komme nærmere bliver de først lettede, men de indser alle hurtigt, at de er blevet sat i karantæne og nu er fanget sammen med virussen. Jenny allierer sig derfor med børnehavelæreren Henry for at lægge en overlevelsesplan.

Der er indtil videre tilknyttet to relativt ukendte navne – nemlig Mercedes Masohn (Red Sands), der spiller stewardessen Jenny samt Josh Cooke (A Fork In The Road, I Love you Man), der spiller børnehavelæreren Henry.

Filmen, der allerede nu har afsluttet de første optagelser, skrives og instrueres af John Pogue (U.S. Marshalls, The Fugitive, The Skulls, Ghost Ship) og filmen forventes at udkomme direkte på DVD.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.