‘Quarantine 2’ fortsætter et par timer efter den forrige film i Los Angeles Airport, hvor nogle passagerer boarder et fly til Nashville. Da en passager bliver voldsomt syg af en rabies-lignende virus, nødlander flyet i en anden lufthavn. Den uerfarne men heltmodige stewardesse, Jenny, går i front og prøver at tage ansvar for sine passagerers sikkerhed. Da de ser et stort antal redningskøretøjer komme nærmere bliver de først lettede, men de indser alle hurtigt, at de er blevet sat i karantæne og nu er fanget sammen med virussen. Jenny allierer sig derfor med børnehavelæreren Henry for at lægge en overlevelsesplan.

Der er indtil videre tilknyttet to relativt ukendte navne – nemlig Mercedes Masohn (Red Sands), der spiller stewardessen Jenny samt Josh Cooke (A Fork In The Road, I Love you Man), der spiller børnehavelæreren Henry.

Filmen, der allerede nu har afsluttet de første optagelser, skrives og instrueres af John Pogue (U.S. Marshalls, The Fugitive, The Skulls, Ghost Ship) og filmen forventes at udkomme direkte på DVD.