Filmen handler om en college professor, som begynder at få tilbagevendende drømme og mareridt, som han finder ud af er glimt af et tidligere liv. Han beslutter sig sammen med sin kæreste for at undersøge det nærmere, og han finder en kvinde og hendes voksne datter, som er nøglen til hans tidligere liv.

Den originale film var meget omdiskuteret, da hovedrollen får et forhold til sin datter fra et tidligere liv, så folk var oppe at ringe over det incestuøse indhold.

Den nye udgave vil blive moderniseret og omskrevet ud fra den orignale bog af Max Ehrlich, så det bliver ikke en ren genindspilning af den originale film fra 1975, som havde Michael Sarrazin (‘FeardotCom’) og Margot Kidder (‘Superman’) i hovedrollerne og blev instrueret af J. Lee Thompson (‘Cape Fear’).

Det vides endnu ikke, hvem der skal spille hovedrollerne i den nye udgave.

Se et uddrag af den originale film herunder.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.