Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i december 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i december 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i december 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Trold (2022)

Premiere den 1. december 2022

Efter en eksplosion i de norske fjelde vækker en ældgammel trold, udpeges en frygtløs palæontolog til at forhindre trolden i at skabe dødbringende kaos.

Læs vores TROLD anmeldelse >

Dead End: Sæson 1 (2022)

Premiere den 1. december 2022

En gruppe, der deler kørelejlighed, kommer ved et uheld til at bytte bil med en bankrøver, der sætter efter dem for at få de stjålne penge i bilens bagagerum tilbage.

Læs vores engelske DEAD END anmeldelse >

Memory (2022)

Premiere den 1. december 2022

Da en skrantende lejemorder får en opgave, der strider imod hans moralkodeks, beslutter han sig for at sætte efter dem, der hyrede ham, og FBI er lige i hælene på ham.

Hot Skull: Sæson 1 (2022)

Premiere den 2. december 2022

I en dystopisk verden, hvor en epidemi spreder sig via verbal kommunikation, forfølger en tyrannisk institution en lingvist, der er immun overfor sygdommen.

Læs vores engelske HOT SKULL anmeldelse >

Warriors of Future (2022)

Premiere den 2. december 2022

Da en meteor med en destruktiv plante rammer Jorden, får en selvmordspatrulje til opgave at redde deres postapokalyptiske by fra det totale sammenbrud.

Læs vores WARRIORS OF FUTURE anmeldelse >

In Broad Daylight: The Narvarte Case (2022)

Premiere den 8. december 2022

Denne dokumentar afslører beviser på korruption i efterforskningen af mordet på fem mennesker i Narvarte-kvarteret i Mexico City i 2015.

Læs vores engelske IN BROAD DAYLIGHT anmeldelse >

Guillermo del Toros Pinocchio (2022)

Premiere den 9. december 2022

Den Oscar-belønnede filmskaber Guillermo del Toro genopfinder den klassiske historie om en trædukke, der drømmer om at blive en rigtig dreng.

Læs vores PINOCCHIO anmeldelse >

Guds skæve streger / God’s Crooked Lines (2022)

Premiere den 9. december 2022

En privatdetektiv, der påstår at lide af paranoia, lader sig indlægge på et psykiatrisk hospital for at efterforske en anden patients mystiske død.

Læs vores GUDS SKÆVE STREGER anmeldelse >

Don’t Pick Up The Phone – Dokuserie (2022)

Premiere den 14. december 2022

Denne dokuserie følger efterforskningen af en telefonsvindler, der overtalte bestyrere af fastfoodrestauranter over hele USA til at kropsvisitere deres medarbejdere.

Læs vores engelske anmeldelse >

Don’t Pick Up The Phone (2022) Netflix dokumentarserie

Mako (2021)

Premiere den 15. december 2022 (kun med engelsk kontoindstilling)

Visiting the site of a sunken passenger ship, eight divers face a terrifying threat beneath the surface of the Red Sea. Inspired by real events.

Læs vores engelske MAKO anmeldelse >

Indian Predator: Beast of Bangalore – Dokuserie (2022)

Premiere den 16. december 2022

En bestialsk sexforbryders brutale – og morderiske – jagt på kvinder, sender en noget usikker politistyrke ud på en vild eftersøgning, imens en hel stat ser til i frygt.

The Recruit: Sæson 1 (2022)

Premiere den 16. december 2022

En nyansat advokat i CIA bliver hovedkulds kastet ind i den farlige internationale spionverden, da en tidligere agent truer med at afsløre bureauets hemmeligheder.

Læs vores engelske THE RECRUIT anmeldelse >

Tutte le mie notti (2018)

Premiere den 17. december 2022

The parallel but very different lives of two women intersect on the deserted streets of a seaside village where fears and secrets haunt their reality.

I AM A KILLER: Sæson 4 (2022)

Premiere den 21. december 2022 

Premeditated deeds, tragic accidents or acts of self-defense? Murderers recount the harrowing crimes that landed them in prison with life sentences.

Alice in Borderland: Sæson 2 (2022)

Premiere den 22. december 2022 

En planløs gamer og hans to venner befinder sig i en parallel verden i Tokyo, hvor de bliver tvunget til at konkurrere i en række sadistiske lege for at overleve.

Læs vores ALICE IN BORDERLAND sæson 2 anmeldelse >

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

Premiere den 23. december 2022 

Den verdenskendte detektiv Benoit Blanc tager til Grækenland for at opklare et mysterium, der udspiller sig omkring en milliardær og hans brogede venneskare.

Læs vores GLASS ONION anmeldelse >

The Witcher: Blood Origin – miniserie (2022)

Premiere den 25. december 2022 

Mere end tusind år før begivenhederne i The Witcher går syv udstødte fra elververden sammen på en mission mod et magtfuldt imperium.

Treason – miniserie (2022)

Premiere den 26. december 2022 

En MI6-agents lyse fremtid tager en skarp drejning, da et gensyn med en russisk spion tvinger ham til at sætte spørgsmålstegn ved hele sit liv.

The Sinner: Sæson 4 (2021)

Premiere den 27. december 2022 

Ambrose besøger byen Clark Harbor for at komme lidt væk og befinder sig pludselig midt i en tragedie.

7 kvinder – og et mord (2021)

Premiere den 28. december 2022 

Da familiens patriark bliver stukket ned, bliver syv kvinder, hver med egne bagtanker, holdt fanget i et palæ for at løse gåden om hans mord.

Hvid støj / White Noise (2022)

Premiere den 30. december 2022 

Fra den Oscar-nominerede Noa Baumbach kommer her en absurd komedie om en familie, der kæmper med kærligheden, døden og en luftbåren gifthændelse.

The Glory: Sæson 1 (2022)

Premiere den 30. december 2022 

Flere år efter at have gennemlevet frygtelige overgreb i gymnasiet iværksætter en ung kvinde et hævntogt for at få de skyldige til at betale for deres forbrydelser.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.