Evil Dead’s Reboot klarede sig rigtig godt, og der blev straks talt om at lave en 2’er. Men det bliver måske ikke til noget alligevel…

Instruktøren af Evil Dead Fede Alvarez og medforfatter Rodo Sayagues har forladt projektet:

Look, I am sorry to tell you this but that movie won’t happen. Evil Dead 2 is not going to happen, at least not with us involved. We left that project many months ago because we preferred to put our energies on other things. I don’t know if the producers still have intentions of making it. But what I can tell you is that we are not part of that project.

Se Gorosito.TV’s interview med Rodo Sayagues nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.