Halloween bliver større og større i Danmark for hvert år, men hvordan skal man fejre dagen? Vi har samlet en række events, der er med til at fejre Halloween 2016 i Danmark.

Har du brug for tips til din Halloween fest? Læs mere her >

Biografen

HALLOWEEN EVENT: ‘THE GIRL WITH ALL THE GIFTS‘ D. 31/10

The Girl with All the GiftsNORDISK FILM
Kom til Halloween Event og forpremiere i Nordisk Film Biografer mandag d. 31. oktober kl. 19.00, hvor de viser zombie-gyserfilmen ‘The Girl With All The Gifts’.

Nordisk Film Biografer Falkoner
Nordisk Film Biografer Fields
Nordisk Film Biografer Nykøbing Falster
Nordisk Film Biografer Taastrup

Traditionen tro har de pyntet op til Halloween i deres biografer, og billetten koster KUN 60 kr.

 

halloween_movie-poster-jpgATLAS BIO (Rødovre)
Denne gang krydrer Atlas Bio årets visning af John Carpenter’s klassiker MASKERNES NAT med en forpremiere på THE GIRL WITH ALL THE GIFTS – en film om en skrækindjagende fremtidsverden, men samtidig en fortælling om tilgivelse, medmenneskelighed og håb (godt blandet sammen med en smule zombie-ligende væsener).
Bemærk at MASKERNES NAT vises uden tekster.

Billetter koster 160 kr. og skal købes i biografen.

Kultur

Horrornights Valdemars Slot - Europas største halloween-event

Horrornights Valdemars Slot – Europas største halloween-event (Svendborg)

Alle fredag og lørdage fra 30. september frem til 29. oktober 2016.

På Horrornights områder vågner de hvileløse sjæle og andre rastløse monstre atter op – og søger de levende sjæle. Glæd dig til en anderledes aften med gru, skræk, gys og masser af oplevelser hele aftenen. Horrornights er den mest ultimativ hårrejsende oplevelses-event du kan forestille dig. Hele aftenen lige til midnat er der masser af fantastiske oplevelser, du aldrig har været ude for før.

Billetter koster 225 kr.

Verdens hyggeligste land bliver skræmmende uhyggeligt, når LEGOLAND® går Halloween

Verdens hyggeligste land bliver skræmmende uhyggeligt, når LEGOLAND® går Halloween (Billund)

8 – 30. oktober 2016

I tre uger forvandles verdens hyggeligste land til et skræmmende uhyggeligt sted! Og nogle dage kan I blive rigtig længe, mens uhyggen kommer krybende i mørket…
Parken fyldes med uhyggelige LEGOLAND® væsner og imponerende LEGO® byggede halloween-oplevelser. På Brick or Treat Nights* kan I blive helt til kl. 21 og se magien brede sig, når lysene tændes i hele parken.

Halloween - Gys og Gru i DR Koncerthuset

Halloween – Gys og Gru i DR Koncerthuset (København S)

30. oktober

Tag dit uhyggeligste halloween tøj på og familien med, når DR Musikariet og Louisiana fylder DR Koncerthuset til en hel dag med gys og gru. De laver klamme edderkopper, fanger onde troldmænd – og hvis du ikke passer på, risikerer du at blive spist af det lysegrønne monster.

Halloween i Tivoli 2016

Halloween i Tivoli (København V)

14. oktober – 6. november 2016
REN MAGI Børne(u)hygge 14. oktober · Plænen
MONSTERS NIGHT OUT 2016 29. oktober · Haven
TIVOLI MIDNIGHT RUN 5. november

Halloween i BonBon Land

Hallohviin i BonBon-Land (Sydsjælland)

Lørdag 15.-22. oktober + lørdag d. 29. oktober 2016. Alle dage kl. 10.00-17.00.

  • Troldedage i BonBon-Land
  • Oplev gys i labyrinter
  • Mød trolde i parken

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg