Det ser ud til, at R.L Stine’s klassiske bogserie fra 1990’erne, der tidligere er lavet som en tv-serie og nu skal laves som spillefilm, kommer op i de danske biografer.

Dylan Minnette (Prisoners, Let Me In) spiller hovedrollen som teenageren, der skal redde sin by fra diverse monstre, der er skabt af forfatteren (spillet af Jack Black), der bor ved siden af.

Amy Ryan (The Office) spiller Minnette’s mor, mens Jillian Bell spiller hans tante. Filmen instrueres af Rob Letterman (Gulliver’s Travels, Monsters mod aliens)

Projektet har været undervejs i 6 år, så det er fedt, der endelig sker noget fremskridt.

‘Goosebumps’ får premiere i de danske biografer 24. marts 2016.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg