Locke & Key er en ny horror-serie baseret på Joe Hills tegneserie. Nu er der kommet en premieredato fra Netflix! Læs mere om serien her.

Locke & Key er en længe ventet horrorserie, der er baseret på tegneserien af Joe Hill og Gabriel Rodríguez. Den skulle først have været produceret af FOX, så blev det Hulu, men begge pilotafsnit blev afvist.

Nu har Netflix kastet sig over serien, og de har lavet 10 afsnit, som får premiere på streamingtjenesten den 7. februar 2020.

Læs også: Vores anmeldelse af Locke & Key sæson 1 >

Kender du Joe Hill?

Hvis det skulle være gået din næse forbi (som man siger på godt dansk), så er Joe Hill søn af Stephen King. Han har allerede skrevet flere succesfulde bøger foruden denne tegneserie.

Joe Hills roman Horns blev også filmatiseret med Daniel “Harry Potter” Radcliffe i hovedrollen. Du kan læse vores anmeldelse af Horns her >

Derefter kom hans NOS4A2 horrorserie, der ligger på Amazon Prime Video streamingtjenesten. Den var slet ikke vellykket, men har da fået endnu en sæson.

I nyere tid har Netflix også filmatiseret en korthistorie, Joe Hill skrev sammen med farmand Stephen King. Den hed In the Tall Grass og er absolut ikke lige så god som korthistorien – det samme kan dog siges om adapteringen af Horns.

Netflix-filmen In the Tall Grass (læs vores anmeldelse her) blev dog umiddelbart en fin succes målt på interesse. Nu er turen så kommet til en adaption af Joe Hills tegneserie, og måske Netflix er sprunget til, da de kender effekten af et godt horrornavn.

Nedenfor kan du se et billede fra Locke & Key.

Locke & Key horror-serie

Hvad handler Locke & Key om?

Plottet til Locke & Key lyder således:

Efter mordet på deres far flytter tre søskende og deres mor ind i et hus med virkelighedsforandrende nøgler. Da børnene udforsker de forskellige nøgler og deres unikke kræfter, vågner en mystisk dæmon, som vil gøre alt for at stjæle dem.

Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) og Meredith Averill (The Haunting of Hill House) har produceret serien, så der er gode horror-kræfter bag. Med andre ord er vores forventninger meget positive, og vores forhåbninger allerede uhyggeligt høje.

I rollerne ses blandt andre Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Sherri Saum, Griffin Gluck og Darby Stanchfield.

Se traileren til Locke & Key nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg