Gyseren, der tidligere hed ’25/8′, har nu endelig fået en biografdato i USA – og der bliver voldsom konkurrence i billetlugen…

‘My Soul to Take’ har premiere op til Halloween-weekenden – den 29. oktober, hvor ingen ringere end ‘Saw VII 3D’ og ‘Paranormal Activity 2’ også har premiere! Det er noget af en chance at tage – og man forventer da næsten, at den dato bliver rykket igen inden længe.

‘My Soul to Take’ er Wes Cravens seneste film, hvor han så efterfølgende skal i gang med ‘Scream 4’.

Filmen har følgende plot:

I den søvnige by Riverton, er der en legende om en seriemorder, der svor, at han ville vende tilbage for at myrde de syv børn, der blev født den nat, han døde. Nu, 16 år senere, begynder folk at forsvinde igen. Er psykopaten blevet reinkarneret som en af de syv teenagere, eller overlevede han den nat, hvor han umiddelbart døde? Kun en af de unge kender svaret.

Adam “Bug” Heller (Max Thierot) skulle have været død den blodige nat, hans far gik besærk. Uvidende om hans fars skræmmende forbrydelser, har han været plaget af mareridt, fra han var en baby. Men hvis Bug håber at redde sine venner fra det monster, der er tilbage, skal han stå over for en ondskab, som ikke vil stoppe… indtil den er færdig med det, den begyndte på, den dag han blev født.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg