Hvad ville du gøre, hvis du en gang om året kunne begå en hvilken som helst forbrydelse uden at blive straffet?

I et fremtidigt USA, hærget af kriminalitet og overfyldte fængsler, har regeringen indført en årlig dag, hvor man i 12 timer kan begå en hvilken som helst forbrydelse, selv mord. Man kan ikke ringe efter politiet eller få hjælp på hospitalet. En nat hvor befolkningen styrer sig selv uden at blive straffet.

James Sandin må træffe nogle meget afgørende beslutninger, som kan få fatale konsekvenser for ham selv og hams familie, da de beslutter sig for at hjælpe en fremmede, der beder om hjælp. Sammen med sin kone Mary og deres to børn må de forsøge at komme igennem natten uden at blive til de selvsamme monstre, de gemmer sig for.

Filmen er skrevet og instrueret af James DeMonaco og i den medvirker bl.a. Lena Headey og Ethan Hawke. ‘The Purge’ er pt. sat til at få premiere den 29. august 2013 via UIP.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg