Marketing-maskinen for  ‘Paranormal Activity 3’ kører på højtryk i øjeblikket, da der kun er 3 uger til premieren. I dag er der kommet en ny fuld trailer til 3’eren, og det tegner godt! Hvis traileren ikke bare viser os alle godterne med det samme, så kan vi godt afsløre, at vi glæder os til at se denne film.

I den tredje film i rækken får vi mere indblik i, hvordan det hele startede, da vi går tilbage til 1988 og følger de to søstre – fra de to foregående film – som børn. Faderen sætter et kamera op for at følge de mærkelige ting, der foregår i huset om natten.

Som noget nyt kan du tweete og stemme på at få en forpremiere vist i din by – vi har allerede stemt, så smut ind og gør det samme på paranormalmovie.com.

Lad os høre, hvad I synes om traileren.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.