Her kommer en hyggelig lille tirsdags-kortfilm, som bestemt ikke er for sarte sjæle…

Jay Clarke (The Horror Section) prøver at lære os alle en lektie, hvis vi overvejer plastikkirurgi – sørg for at undersøge lægen grundigt inden, og lad for guds skyld være med at bruge denne plastikkirurg til at sy dig sammen igen bagefter.

Prøv at se denne sorte komedie med masser af blod, som er instrueret af Chris Nash og produceret af Clarke. Men jeg skal lige advare om, at det nok ikke er en film, du skal sidde og se på arbejdet…

Hvis du kan lide den, så kan du stemme på den, da den er med i ABC’s of Death konkurrencen.

T Is For Thread from Chris Nash on Vimeo.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg